Inpakken met een lach en een traan: verras je ontvanger

verras je ontvanger

Als inpakkers vinden wij het superbelangrijk om ons in te leven in de uitpakker. Hoe ervaart hij/zij/hen het als het pakketje wordt opengemaakt? Verras je ontvanger door iets persoonlijks aan je pakketje toe te voegen. Want dat extra wow-effect, dat is pas écht gaaf. Toch?

Iedere ontvanger is uniek. Wij vinden het daarom supergaaf als je ervoor kiest om ieder pakketje ook uniek en persoonlijk te maken. Zo past het precies bij de uitpakker, dus verras je ontvanger! Om dat voor elkaar te krijgen, is het belangrijk om je in te leven in deze ontvanger. Verplaats je in hen: wat kunnen zij waarderen, waar verras je ze mee? Dit kan van alles zijn! Een handgeschreven boodschap, een samplesetje, een inhaakmoment op een opmerking, you name it! Bij Sipack verwerken wij dat in de details van jouw pakketjes. Verras je ontvanger, samen met Sipack!

Onze visie? De liefde die je voelt bij het inpakken, is ook voelbaar bij het uitpakken. Al door iets kleins als een handgeschreven kaartje bij het pakketje, kan iemand zich extra gesteund of gewaardeerd voelen. Zo zorgen wij voor een lach én een traan bij jouw ontvangers. En dat, dat vinden wij het allermooist om te doen!

Verras je ontvanger met een speciale boodschap

We krijgen regelmatig de vraag of we een persoonlijke boodschap aan een pakketje kunnen toevoegen. Natuurlijk kunnen wij dat! Dat is de hele reden dat Sipack is ontstaan en dat doen we met liefde! Zo hebben we al veel mensen mogen feliciteren met allerlei mooie en speciale momenten. Jubilea, verjaardagen, huwelijken, baby’s, nieuwe huizen: allemaal bijzondere mijlpalen in het leven van onze ontvangers. En daar past een mooi, persoonlijk pakketje van jouw webshop bij!

Zo’n persoonlijke noot is niet altijd even vrolijk. Het kan soms ook om een verdrietig of heftig moment uit het leven van een uitpakker gaan. Een break-up, een ziekte, of juist het overwinnen van een ziekte en zelfs het overlijden van een dierbare. Dat is voor ons soms ook even slikken en tegelijk is dat ook wat ons werk bijzonder mooi maakt. Met zo’n persoonlijke boodschap kunnen wij écht iets betekenen voor de ontvanger uit jouw naam. Verras je ontvanger via Sipack, want mensen namens jou verrassen is waarom wij iedere dag weer aanwezig zijn.

Willen wij dan niet de de het motto “verras je ontvanger” uit onze eigen naam wordt gedaan? Nee hoor! Wij willen dat jij (!) complimenten ontvangt, dat jouw webshop goede reviews krijgt en dat we daardoor samen verder doorgroeien!

Sipack heeft – mede daarom – een fijne samenwerking met Webwinkelkeur en zij zetten regelmatig een webshop in het zonnetje. Het verhaal van Pure Honey slaat de spijker op haar kop! Ook zij kennen de kracht van een verrassing bij een pakket en ook zij hebben als motto “verras je ontvanger”

Inmiddels is dit een beweging die niet meer weg te denken is! Zelfs Marktplaats maakt reclame met persoonlijke – als cadeautje – ingepakte pakketten (hadden wij al verteld dat ook dat door Sipackers wordt gedaan? ;)). Ook Marktplaats weet dat deze aandacht verkoopt én dat dit zorgt voor herhaalaankopen. Mond tot mond reclame is ook een groot onderdeel van dit succes! Want ondanks dat je iets 2ehand aanschaft, zolang het er netjes en verzorgd uitziet is de kans groot dat je dit nogmaals zal doen én andere dit ook zal adviseren.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en ervaar hoe Sipack – uit jouw naam – ontvangers kan verrassen! Van handgeschreven boodschap, samples bij de inpaktafel, een cadeautje boven een X bedrag of simpelweg een cadeauverpakking, alles is mogelijk. Sipack is bij uitstek gebouwd op deze manier van werken. Wij hebben nooit anders gedaan en wij zullen dit altijd blijven doen. Welkom en verras je ontvanger!

Deel dit bericht