Webwinkel: Opslag van je webwinkelproducten bij Sipack.

Sipack verstuurd niet alleen je pakket, we hebben ook een mooi magazijn waar al je producten kunnen liggen, staan of hangen. Dat is natuurlijk ook nodig wanneer we een bestelling snel aan je klant moeten kunnen leveren. En dat kunnen we.

Onze klanten krijgen een eigen inpaktafel, zo gebruiken we altijd de juiste materialen die jij zo graag wilt bij het inpakken. Dat is webwinkel opslag bij Sipack!

De opslag zorgt ervoor dat je bergruimte bij je thuis weer gewoon voor huiselijke zaken gebruikt kan worden en je producten liggen mooi op de plaats waar ze snel verzonden kunnen worden. 

Sipack heeft verschillende klanten met allemaal unieke mooie en verschillende producten. Zo kunnen we voor elke webwinkel een mooie oplossing bieden.

Opslag bij sipack

Hoe werkt nu de opslag bij Sipack?

Wanneer het zover is dat je producten naar ons toe kunnen, komen hebben we natuurlijk al het een en ander voorbereid. We gaan eerst samen met je kijken hoeveel webwinkel opslag je nodig hebt. Hoe groot zijn je producten, hoe zwaar en ga zo maar door. Daarnaast gaan we kijken hoe we je producten goed aan ons systeem kunnen koppelen.

Zo zorgen we ervoor dat de fulfilment van je webwinkel ook goed loopt. We willen natuurlijk ook graag weten welke producten per week vaak verkocht worden, dan zorgen we dat die een extra handige plek krijgen in ons magazijn.

 

Het warehousemanagementsysteem

Het magazijn van Sipack is ingedeeld in verschillende vakken en gangen. Alles heeft een nummer. Dat lijkt vooraf heel moeilijk om te leren maar onze inpaksterren weten vrijwel altijd precies waar ze het product kunnen vinden. Mochten ze toch twijfelen dan kunnen ze heel makkelijk kijken op de picklijst waar het product zich bevindt.

Alle producten worden digitaal ingeboekt (en wanneer ze verkocht zijn ook weer uitgeboekt). Zo is je voorraad altijd volledig up to date en kan je altijd precies zien hoeveel stuks er nog op voorraad zijn van een product. Zelf hebben we ook altijd speciale handscanners bij de hand, zodat we heel eenvoudig de voorraad van een product kunnen zien, maar bij twijfel kunnen we ook een langere omschrijving en een afbeelding zien van het product.

Ons magazijn is aangepast voor verschillende soorten producten. Een mooie set oorbellen heeft natuurlijk een hele andere ruimte nodig dan een kinder loopfiets. Vooraf maken we natuurlijk al de juiste ruimte voor je beschikbaar.

Van dit systeem hebben we ook een demoversie beschikbaar, ga hier snel naar de pagina met de demoversie, zodat je zelf kan zien hoe handig het warehousemanagementsysteem is vormgegeven.

 

sipack warehousemanagementysteem

Het bijhouden van je voorraad

In het systeem kan je zelf real time je voorraad bijhouden. Dat geeft een fijn overzicht en zorgt ervoor dat je precies op het juiste moment ervoor kan zorgen dat het product weer aangevuld is. Is een product toch per ongeluk een keer op, dan zie je dat ook heel overzichtelijk in een speciaal tabblad met back-orders. Wanneer de producten bij ons afgeleverd worden en je een inkoopbestelling bij ons hebt aangemaakt, controleren we de levering en zorgen we dat alle producten weer op de juiste plaats terecht komen.

 

In deze afbeelding van de back orders kan je zien welke bestellingen helaas nog niet verstuurd kunnen worden.

Wil je weten hoe de hele webshop fulfilment bij Sipack werkt? Kijk dan snel hier.

Wil je jouw mooie producten ook opslaan bij Sipack en laten versturen door ons? Dat vinden we heel erg leuk. Neem snel even contact met ons op! We helpen je graag met je webwinkel opslag & verzending van pakketten.