Jouw persoonlijke aanpak voelbaar in elk pakketje

Je persoonlijke aanpak is wat jouw webshop bijzonder maakt

Je webshop is succesvol vanwege jou. Zo, we zeggen het maar even. Daar mag je best trots op zijn! Natuurlijk zijn je producten belangrijk, maar mensen kopen ook bij jou vanwege de manier waarop jij werkt en wat je uitstraalt in je communicatie: door jouw persoonlijke aanpak.

De aandacht die jij biedt aan je klanten, dat voelen ze. Ook als je alleen online contact hebt. Sterker nog: omdat andere webshops daar misschien kansen laten liggen, valt jouw persoonlijke aanpak éxtra op. En dat waarderen klanten! Ook online willen we steeds meer het gevoel krijgen dat we met mensenwerk te maken hebben. Anonieme verpakkingen en zakelijk uitziende facturen zijn nog vaak de norm, maar je kunt je klanten natuurlijk ook verrassen en zo een extra wow-effect creëren.

Elke bestelling is een kans op een feestje. Bij Sipack weten wij dat de liefde tijdens het inpakken overkomt bij de ontvanger tijdens het uitpakken. Net zoals je een glimlach voelt door de telefoon, voelen jouw klanten onze aandacht terug in ieder pakket.

Hoe doen we dat?

Natuurlijk zorgen we voor perfect verzorgde pakjes, maar we laten ook jouw persoonlijke aanpak terugkomen in je verpakking. Wij zorgen dat we alles in huis hebben voor het verzenden in jouw stijl. Je hoeft geen overdozen of verpakkingen te verslepen. Onze inpakSTERren houden van inpakken. We werken netjes, precies en we vinden het leuk om jouw personal touch toe te voegen. Als je je fulfilment bij ons uitbesteedt, kun je nog steeds handgeschreven kaartjes toevoegen aan je bestellingen. Een bijzonder geurtje, een mooi vloeipapiertje of je eigen flyermateriaal: no problem!

Zo voelen je klanten jouw aandacht en persoonlijke aanpak bij het ontvangen van elke bestelling.

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje