Over Sipack

Simone

Van lonely ICT-er naar een dynamisch inpakbedrijf!

Tja, hoe ging dat ook alweer? Ik ging pakjes inpakken voor webshops omdat mijn vader (Visser Graphics) een klant had voor wie hij verpakkingen maakte. Zij vroeg of mijn vader haar product niet toe kon voegen aan de verpakking om het vervolgens op te sturen naar de klant.

En daar kwam ik om de hoek! Ik was thuis komen te zitten vanwege een rotsfeer (erg gevoelig voor negativiteit) op het kinderdagverblijf waar ik planner/technisch beheerder was. Je weet wel, 2012, crisis en ondanks dat mijn baan niet op de tocht stond mocht iedereen om mij heen vertrekken. Anyway, ik zei “Ja hoor, doe ik wel! Heb ik wat te doen!” En zo ontstond Sipack.

Na 3 jaar te hebben gebuffeld (en dan niet zo van, goh druk! Maar echt 0 vakanties, vrije dagen, weinig van de opvoeding gezien van mijn kinderen), dacht ik, dit moet anders. Ik moet de boer op, want ik heb een te klein netwerk en ik ben ALLEEN maar aan het inpakken. En zo geschiedde het.

Mijn Eerste medewerker kwam in maart 2015 en in oktober 2015 (!) had ik 5 meiden en 3 (kleine) pandjes. Iedere euro ging naar handen, panden en processen/automatisering. Ik heb de volgende 3 jaar alleen maar geïnvesteerd in het team en het automatiseren. In 2017 zijn we verhuisd naar een prachtig groot pand en heb ik een stabiel team. 

Nu in 2023 start ik een nieuwe dienst. TweedeKansShop.nl. Niet alleen voor de klanten van Sipack maar ook andere webshops kunnen via deze shop hun producten aanbieden. 

2023, een nieuwe stap, ondersteund met een vernieuwde website. 
Wanneer ontmoeten wij elkaar?

Groet, ook namens al mijn collega’s,

Simone