Inpakken met een lach en een traan: verras je ontvanger

verras je ontvanger

Als inpakkers vinden wij het superbelangrijk om ons in te leven in de uitpakker. Hoe ervaart die het als het pakketje op de deurmat valt? Verras je ontvanger door iets persoonlijks aan je pakketje toe te voegen. Want dat extra wow-effect, dat is pas écht gaaf. Toch?

Iedere ontvanger is uniek. Wij vinden het daarom supergaaf als je ervoor kiest om ieder pakketje ook uniek en persoonlijk te maken. Zo past het precies bij de uitpakker. Om dat voor elkaar te krijgen, is het belangrijk om je in te leven in de ontvanger. Verplaats je eens in je klant: wat kunnen zij waarderen, waar verras je ze mee? Wij verwerken dat weer in de details van jouw pakketjes.

Onze visie? De liefde die je voelt bij het inpakken, is ook voelbaar bij het uitpakken. Al door iets kleins als een handgeschreven briefje of kaartje bij het pakketje, kan iemand zich namelijk extra gesteund of gewaardeerd voelen. Zo zorgen wij voor een lach en een traan bij jouw ontvangers. En dat vinden wij het allermooiste om te doen!

Verras je ontvanger met een speciale boodschap

We krijgen regelmatig de vraag of we een persoonlijke boodschap in een pakketje kunnen verwerken. Dat doen we met liefde! Zo hebben we al veel mensen mogen feliciteren met allerlei mooie en speciale dingen. Jubilea, verjaardagen, huwelijken en nieuwe huizen: allemaal bijzondere mijlpalen in het leven van onze ontvangers. En daar past een mooi, persoonlijk pakketje bij!

Zo’n persoonlijke noot is niet altijd even vrolijk. Het kan soms ook om een verdrietig of heftig moment uit het leven van een uitpakker gaan. Het overlijden van een dochtertje, bijvoorbeeld, waar wij dan een mooie kaart voor schrijven, of het overwinnen van een zware ziekte. Dat is voor ons soms ook even slikken. Toch is dat ook wat ons werk bijzonder mooi maakt. Met zo’n persoonlijk kaartje kunnen wij écht iets betekenen voor de ontvanger. Mensen verrassen, daar doen we het voor.

Deel dit bericht