Sets verkopen: een uitdaging voor je voorraadbeheer

Sets en voorraadbeheer

Je hebt een heleboel leuke producten in je assortiment. En sommige producten vormen samen ook zo’n leuke sets. Een geurtje, douchegel en handcrème in een mooie folie vormen een perfect cadeaupakketje. Maar het is wel veel werk: de voorraad bijhouden van losse items én sets is vaak een crime. Maar dat hoeft niet meer!

Je kent het vast wel: je hebt bijvoorbeeld een dagcrème en een nachtcrème, die je per stuk voor € 25,- verkoopt. Maar je kunt ze ook samen aanbieden als set en zo een leuke korting bieden. En sets kunnen natuurlijk veel complexer: met vijf groene bruisballen, twee roze en een paarse. Of met wisselende samenstellingen. Hoe houd je nu precies bij hoeveel van elk je nog hebt? En hoe weet je in één oogopslag hoeveel sets je daar nog mee kunt vormen, zonder dat het ál je tijd opslokt?

Virtuele sets bieden de oplossing voor voorraadbeheer

Met onze virtuele setjes is dat probleem voorbij. We koppelen de onderdelen van een set aan de set in je webshop. Het product met de minste voorraad wordt leidend in het aantal sets dat beschikbaar is. Heb je 10 dagcrèmes en 9 nachtcrèmes op de plank liggen? Dan heb je bij ons automatisch 9 sets beschikbaar in je voorraad. Verkoop je alleen een nachtcrème? Dan wordt het beschikbaar aantal automatisch aangepast naar 8. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken.

Demoversie

Benieuwd hoe dit eruit ziet? We hebben een demoversie van ons portaal voor je opengesteld. Met de gegevens SipackDemo en het wachtwoord SipackDemo100% kun je precies zien hoe onze tools zijn ingericht en hoe makkelijk en gebruiksvriendelijk jouw portaal kan zijn.

Nooit meer teleurgestelde klanten en altijd inzicht in je voorraad, ook als je samengestelde sets producten aanbiedt. Doen we voor je!

Deel dit bericht