Voorraadbeheer: geef je webshop ruimte om te groeien

voorraadbeheer

Je garage eindelijk weer voor jezelf en je bergruimte weer gewoon beschikbaar voor huiselijke zaken. Door je voorraadbeheer aan ons uit te besteden, krijg je niet alleen je huis terug, maar geef je je webshop ook ruimte om te groeien.

Wij verzenden niet alleen pakketten, maar hebben ook een mooi magazijn waarin al je producten kunnen liggen, staan en hangen. Gunstig gelegen op een beveiligd bedrijventerrein in Heemskerk. Vanuit hier kunnen we ervoor zorgen dat jouw bestellingen snel geleverd worden. Maar hoe doen we dat nou precies, dat voorraadbeheer?

Onze klanten hebben allemaal unieke producten met de meest uiteenlopende vormen, maten en verpakkingswijzen. Wij hebben ons magazijn daarvoor ingedeeld in verschillende vakken en gangen, die allemaal genummerd zijn. Hier bewaren we je voorraad totdat je producten besteld worden en ingepakt mogen worden. Dat lijkt wat ingewikkeld, maar onze inpaksterren weten de weg feilloos te vinden!

Hoe werkt dat voorraadbeheersysteem?

Je krijgt als webshopbeheerder een eigen online portaal in ons fulfilmentsysteem. Al je producten worden digitaal ingeboekt en na verkoop ook weer uitgeboekt. In het portaal heb jij als webshophouder precies en in real-time in beeld hoe je voorraad erbij staat. Zo kun je op het goede moment je producten weer aanvullen.

Als je producten bij ons aankomen, controleren we ze en zorgen we dat ze weer op de goede plek in ons magazijn en in ons systeem terechtkomen. Wij doen je voorraadbeheer vanaf dat moment, maar dat wil niet zeggen dat jij niet bij je producten kunt. Ook voorraad meenemen kan gewoon weer. Het is dan wel handig als je dit via je eigen portaal aangeeft, zodat wij het voor je klaar kunnen zetten.

Is een product toch een keertje op, dan zie je dat in een overzicht met zogenoemde back-orders. Heb je meerdere shops, dan wordt de voorraad van elk account in een fulfilmentportaal inzichtelijk gemaakt. Zo hou je één overzichtelijk voorraadsysteem, ongeacht het aantal shops dat je hebt.
Wij ontzorgen jouw voorraadbeheer en jij kunt je helemaal richten op het laten groeien van je webshop. En je hoeft je vooral geen zorgen meer te maken of dat leuke nieuwe product nog wel in je thuismagazijn past!

Deel dit bericht