Geschenk bij je bestelling? Geen probleem met fulfilment op maat!

Geschenk als bedankje bij bestelling

Vind jij het ook zo leuk om je goede klanten af en toe zomaar wat extra’s te geven? Een mooi geschenk of leuk extraatje? Wij ook! We bieden je dan ook graag de mogelijkheid om bij je shopbestellingen af en toe een cadeautje toe te voegen, geen probleem!

Altijd leuk toch? Als je een grote aankoop doet en je een leuk extraatje krijgt? Een geschenk bij een besteding van 25 euro? Met een onverwacht cadeautje verras je je klanten. En klanten die je positief weet te verrassen, die komen gegarandeerd vaker terug! Zo’n verrassing kun je natuurlijk ook online aanbieden aan je trouwe klanten. Zelfs als je je fulfilment uitbesteedt! Wij helpen je namelijk graag om je klanten af en toe wat extra’s aan te bieden en zo een goede band met hen op te bouwen.

Op maat inpakken en verzenden

Dankzij ons systeem kunnen we alles op maat voor je inpakken en verzenden. Dat kan bijvoorbeeld gaan om het toevoegen van extra’s, dus een cadeautje als een bestelling boven een bepaald bedrag uitkomt of voor trouwe klanten. Maar we kunnen nog veel meer: we regelen het bijvoorbeeld voor je dat we stukken automatisch als briefpost verzenden als het een bepaald gewicht heeft. Hiermee voorkom je hogere pakketkosten voor de klant of voor jezelf als dat niet nodig is. Bestelt je klant na een bepaald tijdstip en wil je tóch dat de klant het pakketje de volgende of zelfs dezelfde dag nog ontvangt ? Dan maakt ons systeem er direct een spoedorder van en zorgen we dat dat helemaal in orde komt.

Dankzij ons flexibele systeem kun je ook online je service op maat leveren. En je klanten die glimlach bezorgen die hen niet alleen klant, maar hopelijk ook ambassadeur maakt van jouw shop!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje