Sipack passie voor inpakken

Wij doen ons werk met passie. Dat zeggen heel veel mensen, natuurlijk. Het is ook héél fijn als je werk je elke dag een lach bezorgt. Wij werken voor jou, enthousiaste ondernemer. En jouw liefde voor je producten, de zorg die jij steekt in je bestellingen, dat is onze inspiratie.

Hoe wij zo gelukkig in ons werk zijn geworden? Heel simpel: wat we doen, is gewoon fantastisch. Door mooie pakketjes te verzenden maken we ondernemers niet alleen gelukkiger, maar zorgen we dagelijks ook voor ontelbaar veel feestjes bij mensen thuis. Want hoe leuk is het om een mooi product op het juiste moment bezorgd te krijgen? En dan ook nog te merken dat het voor degene die het verzendt net zo veel of misschien zelfs meer betekent dan voor jou? Die passie, daar doen we het voor.

Met inspirerende klanten om ons heen wordt Sipack steeds groter en succesvoller. En ons team, man, dat maakt het feest compleet. Mensen die met zoveel passie en plezier doen wat ze doen, dat kan niet anders dan aanstekelijk werken.

Wij maken mensen graag blij

Ons motto Surprising people zegt het al: wij maken mensen graag blij. En dus ook jouw klanten. Dus de producten die jij met passie maakt en aanbiedt, verpakken wij weer met diezelfde passie. Zoals jij het ook zou doen. Want de liefde die we met z’n allen jouw pakketje meegeven, die voelen je klanten ook! We verzorgen de hele fulfilment van jouw verzending en houden van die personal touch. Maar de mensen in ons team en onze leuke klanten maken Sipack zoveel meer dan alleen een inpakbedrijf!

Wij werken écht met passie. En om die belofte kracht bij te zetten, zullen we hier de komende periode ook af en toe medewerkers aan het woord laten. Zo laten we zien wie Sipack precies is en waarom wij het verzorgen van jouw pakketjes weer elke dag een feestje vinden!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje