4 tips voor online marketing van jouw webshop

Marketing: je webshop kan simpelweg niet zonder. Hoe zorg je ervoor dat je online gevonden wordt en zoveel mogelijk bezoekers op je website krijgt? Wij delen 4 online marketing tips voor jouw webshop met je.

Tip 1 – SEO
Gevonden worden op Google: dat willen we allemaal. Maar hoe je er nou voor zorgt dat jouw webshop snel naar voren komt in Google? Daar schreven we eerder een blog over, je leest hem hier.

Tip 2 – SEA
Het verschil tussen SEO en SEA? SEA is het betaalde onderdeel van Google. Alhoewel je hierdoor heel makkelijk bovenaan kan komen te staan als mensen bepaalde zoektermen intypen, is het wel vrij prijzig. Een kwestie van uitrekenen of dit voor jou rendabel is dus.

Tip 3 – Organische social media marketing
Wat als je nou eens een hele groep trouwe volgers zou hebben op Instagram en Facebook? Die fan zijn van je merk en regelmatig doorklikken naar je webshop om daar lekker te shoppen? Hop hop, plan maar een paar uur per week (liever nog per dag) in om met je social media aan de slag te gaan. Input is output, dus hoe meer tijd je hierin steekt hoe sneller je je kanalen zult zien groeien.

Tip 4 – Betaalde social media marketing
Facebook Advertising is dé manier om nieuwe klanten te bereiken. Het mooie is dat je precies kan targeten op je perfecte doelgroep. Verkoop je babyproducten? Targeten op jonge moeders en knallen maar!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje