Optimalisatie van jouw webshop magazijn

magazijn-sipack

Hoe ziet jouw magazijn eruit? Gaat het voorlopig alleen maar om een aantal schappen in je garage of op de zolderkamer of ben je aan het uitbreiden? Onze ervaring is dat orde scheppen in zelfs het kleinste magazijn je een hoop werkt bespaart.

Maak bijvoorbeeld gebruik van kleurcodes en naambordjes en leg je best verkochte producten het meest vooraan. Goede magazijnsoftware zorgt ervoor dat je voorraad automatisch wordt bijwerkt en daarin retouren ook opneemt. Dit verkleint de kans op fouten aanzienlijk. Daarnaast kan zulke software jou ook precies vertellen wat de topproducten zijn, van welke producten je nog veel op voorraad hebt en welke items vaak samen worden besteld.

Ben jij heel veel tijd kwijt met voorraadbeheer, distributie en alle binnenkomende goederen? Dan kan je altijd nog denken aan het uitbesteden van je distributie, waardoor je meer tijd over houdt voor andere zaken zoals inkoop en marketing.

Bij Sipack werken we met Picqer, hiermee hebben onze klanten altijd inzicht in de aanwezige producten, de inkomende goederen en het voorraadniveau. Meer weten? Stuur ons eens een berichtje en we vertellen je graag meer.

Deel dit bericht