Hoe besteed ik fulfilment uit? Een stappenplan

Hoe besteed ik fulfilment uit

Lees je dit blog omdat je graag het antwoord wilt op de vraag: Hoe besteed ik fulfilment uit? Gefeliciteerd, dan heb je de eerste stap al gezet! Het besluit om het voorraadbeheer, inpakken en verzenden van je pakketjes uit handen te geven is namelijk best een mijlpaal. Maar je zult er geen spijt van krijgen, beloofd!

Wat volgt er nadat je die stap hebt genomen? In dit blog zetten we de belangrijkste stappen op een rijtje. Zo kun je een weloverwogen keuze maken.

Stap 1: een samenwerkingspartner

Je moet op zoek naar een samenwerkingspartner: degene die jouw fulfilment gaat verzorgen. Zoek daarbij natuurlijk naar iemand die kan voldoen aan de eisen die je stelt. Maar kijk ook of er een klik is: deze organisatie gaat een belangrijke rol spelen in jouw klantcontact. Dat moet ook goed voelen!

Stap 2: aanleveren van materialen

Besteed je je fulfilment bijvoorbeeld bij Sipack uit, dan stuur je ons je producten en verpakkingsmaterialen. Dat kan rechtstreeks vanuit de fabriek, geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw producten een plek in ons magazijn krijgen en dat we precies weten hoe jij je pakketjes het liefst ingepakt ziet.

Stap 3: check je portal

Via een portal kun je precies zien hoe het er bij ons voor staat met jouw producten, verpakkingsmateriaal en bestellingen. Wij checken elke dag je bestellingen, pakken je producten zo mooi en exclusief in als jij wilt, zorgen dat ze op tijd de deur uit zijn en veranderen de status van je order zodra deze verzonden is. Met het portal ben je altijd op de hoogte!

Stap 4: je voorraad aanvullen!

Want geloof ons, met al die vrije tijd die je krijgt omdat wij je fulfilment verzorgen, heb jij ruimte om te investeren in je webshop. En dan kan het al snel hard gaan. Genoeg voorraad is dan natuurlijk heel belangrijk, zodat je al je klanten een topervaring kunt blijven bieden.

Maar vier stappen? Is het dan echt zo makkelijk?

Ja en nee. Als jij je fulfilment bij ons uitbesteedt, komt daar natuurlijk heel veel bij kijken. Maar dat verzorgen wij allemaal voor je. We nemen je aan de hand zodat jij met zo min mogelijk energie maximaal resultaat krijgt. Surprising people, noemen we dat!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje