Webshop Fulfilment

Sinds de oprichting in 2012 is de missie van Sipack om het verzenden van een pakket zo leuk mogelijk te maken. Het ontvangen van een pakketje moet iets leuks zijn. Een glimlach op het gezicht van iedereen die jouw pakketje ontvangt. Dat wil je toch ook? fulfilment met Sipack.

Wij verzorgen daarin de inslag en opslag en de gehele logistieke dienstverlening met de service die je ook zelf zou verlenen! Met de persoonlijke touch zoals je zelf ook je pakket zou versturen.

We behandelen elk onderdeel van fulfilment zodat je precies weet wat Sipack allemaal voor je kan doen. Sipack verstuurd niet alleen de bestelling voor je klant. We pakken deze ook in en slaat deze ook op in het magazijn. De gehele webshop logistiek nemen we uit je handen.

Vestiging 1217

Wat betekent fulfilment nu eigenlijk?

Fulfilment komt van het woord verpakkingsmagazijn. Door de opkomst van de webwinkels en de eenvoudigere manier van versturen is een magazijn niet alleen maar beschikbaar voor de grootste leveranciers ter wereld.

Deze mogelijkheid is voor eenieder beschikbaar gekomen klein of groot. E commerce is voor iedereen toegankelijk net als e fulfilment. Binnen het gebied van fulfilment zijn veel verschillen.

Wij vertellen je graag hoe het fulfilment proces van Sipack eruit ziet. Zo een goed beeld te geven van onze werkzaamheden en hoe het logistieke proces in zijn werk gaat.

 

Sipack tape huisstijl

Hoe werkt fulfilment bij Sipack?

Het versturen van een pakket is natuurlijk niet direct mogelijk, daarvoor zijn verschillende stappen mogelijk om zo goed mogelijk van start te kunnen gaan. Allereerst beginnen we natuurlijk met het aanmaken van je digitale account en het overleggen welke unieke manier van verzenden voor jou het meeste geschikt is.

Je mooie producten komen aan in ons magazijn.

Wanneer je eerste producten bij ons magazijn binnen komen dan vindt er een zogenaamde inslag plaats. Via het warehouse management system (wms) koppelen we vooraf al je webwinkel aan ons systeem. Nu denk je misschien kan ik mijn webwinkel wel koppelen, nou dat is over het algemeen geen enkel probleem.

Wij zijn aan vrijwel alle webwinkelsystemen eenvoudig te koppelen. Op het moment dat de eerste producten binnen komen vanaf onze klanten gaan we aan de slag. Via het wms geven we d producten een goede plaats in het schap. Dit wordt allemaal digitaal bijhouden. Het product is daardoor altijd op de juiste plaats en daarmee zo snel mogelijk te pakken is. Natuurlijk kun je altijd zien hoeveel producten je nog op voorraad hebt liggen.

De eerste bestellingen komen binnen.

Wanneer al je producten netjes in ons magazijn liggen dan is het natuurlijk tijd om de eerste orders van jouw klanten te ontvangen. De transactie via je webwinkel wordt digitaal naar ons doorgestuurd, op het moment dat je klant de bestelling heeft geplaatst komt bij ons direct een picklijst tevoorschijn. Met deze lijst kan de inpaktster (v/m/x) die volledig op de hoogte is van jouw assortiment direct aan de slag met de bestelling

Picken en Packen van de bestelling.

Nu komt het proces van picken packen. Dat wil zeggen dat een van de pickers alle producten van die bestelling gaat verzamelen. Op een speciale inpaktafel worden deze verzameld en begint het packen. Het packen is het zeer secuur inpakken van de bestelling en deze verzendklaar maken.

Het netjes dichtmaken, toevoegen van een pakbon en plakken van een verzendsticker zit hier natuurlijk allemaal bij. Een persoonlijke touch voegen we ook graag voor je toe. Een handgeschreven kaartje of een cadeautje bij de bestelling? Geen probleem!

Je pakket wordt verstuurd.

Op het moment dat het pakketje helemaal ingepakt is dan wordt er per e mail een track trace code naar de klant gestuurd. Daarnaast wordt deze direct doorgezet naar je webwinkel zodat het product ook daar op verzonden komt te staan. Zo heb je zelf ook geen omkijken naar het op de hoogte houden van je klant. Je klant kan overal eenvoudig bekijken wanneer het pakket aankomt. Wel zo makkelijk.

Hoe snel ontvangt de klant het pakket?

Belangrijk zijn natuurlijk de cut off tijden van een bestelling. De consument wil een bestelling vaak al de volgende dag in huis kunnen ontvangen en in sommige gevallen zelfs al op dezelfde dag.

Sipack heeft voor beide mogelijkheden heldere en duidelijke cut off tijden, die wij door onze jarenlange ervaring altijd halen. Wanneer de bestelling voor 15.00 bij ons binnenkomt dan kan de klant deze nog de volgende dag verwachten. Voor 11.30 kan er zelfs nog gekozen voor same day delivery.
Zo dan weet je nu alles wat je nodig hebt. Sipack geeft een persoonlijke touch aan het uitbesteden van jouw verzending. Dat maakt ons uniek ten opzichte van andere e fulfilment bedrijven, en dat houden we graag zo.

Heb je nog vragen, geen enkel probleem, bekijk snel de meest gestelde vragen, misschien staat je antwoord er al wel tussen. Wil je zien hoe onze omgeving eruit ziet, bekijk dan bovenin snel het kopje Demo.
staat je antwoord er niet tussen of wil je meer informatie, vul dan snel het contactformulier in of bel ons even!

Sipack, surprising people!