Dit kunnen we voor jouw webshop verpakken

Webshop verpakken

Wauw, nog nooit hebben we zo duidelijk kunnen zijn bij een vraag. ‘Wat kunnen jullie voor mijn webshop verpakken?’ Alles! En dan ook nog precies op de manier zoals jij het wilt. Onze inpakSTERren, en het zijn echt stuk voor stuk talentjes, pakken met liefde al je pakketjes in op een manier die helemaal past bij jouw webshop.

Wij zijn helemaal verliefd op verpakken. Waar een ander misschien gruwelt van het idee om voor Pakjesavond aan de slag te moeten met papier, schaar en plakband, doen wij het hele jaar het liefst niets anders. En dat maakt ons de ideale partij om jouw bestellingen op een unieke manier te verpakken en verzenden!

Wij weten het zeker en zeggen het vaker: de liefde tijdens het inpakken komt over bij de ontvanger tijdens het uitpakken. Dat werkt hetzelfde als wanneer je lacht tijdens een telefoongesprek. Die aandacht, die voel je gewoon terug. In elk pakket.

Wij verpakken voor steeds meer webshops

‘Maar, jullie groeien toch heel hard? Hoe kun je dat dan volhouden?’ Jazeker, we groeien hard. Ons team wordt steeds gezelliger! En we werken ook heel hard om de kwaliteit hoog te houden. Voor elke klant hebben we stellingen ingericht. En die staan weer om inpaktafels heen. Hier ligt al het inpakmateriaal dat nodig is voor jouw pakketjes. Wil je mooi vloeipapier in je doosjes? Dan hebben we dat hier klaar liggen. Hetzelfde geldt voor de goede kleur lintjes, een lekker geurtje, of praktischer: een flyer of visitekaartje. Ook het verpakkingsmateriaal zoals dozen of tape hebben we voor je klaar staan. Dat betekent dat we bij elk van jouw bestellingen meteen alles klaar hebben liggen om je pakketjes snel en efficiënt te verpakken en te verzenden. Zo krijgt je klant de bestelling op tijd binnen en ervaren ze het wow-effect waar jij als ondernemer op zit te wachten!

Wil je ook weten hoe dit werkt?

Natuurlijk kunnen we ook voor jouw webshop verpakken en verzenden, heel graag zelfs! Met deze veelgestelde vragen leggen we je vast een beetje uit hoe het werkt. Maar we vertellen je natuurlijk met alle liefde nog veel meer over hoe het werkt. Neem gerust contact op!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje