Same Day Delivery

Ja ja, wij gaan met de tijd mee (letterlijk ;-)). Vanaf nu beschikbaar Same Day Delivery. Vandaag besteld, vanavond al in huis!
En dat is natuurlijk ongelooflijk handig voor al jouw klanten.
De ontwikkelingen in de Fulfilment wereld gaan ontzettend snel en wij schakelen graag om de allernieuwste services, zoals Same Day Delivery , snel te kunnen bieden.

Maar wij zouden Sipack niet zijn als we hier geen bijzondere draai aan zouden geven. Wie gaat de Same Day Delivery pakketten vervoeren?
Wij kiezen natuurlijk niet zomaar een leverancier, maar eentje met een hoge gunfactor. Deze is voornamelijk gebaseerd op aandacht! Aandacht voor de klant, aandacht voor de consument en aandacht voor de natuur. Zo rijden zij heel efficiënt en maken het vervoer schoner dan dat het nu is. Wie is dat? Trunkrs!

“Met Trunkrs bundelen we de krachten van al die mensen die mee willen helpen om de wegen leger en de lucht schoner te krijgen. Bovendien kan iedereen die daar aan mee helpt zelf bijverdienen. Samen zorgen we ervoor dat mensen die bij winkels en webshops spullen bestellen die dezelfde dag, liefst in de avond in huis kunnen hebben. Of dat ze een vertrouwd adres in de buurt hebben om hun pakketjes op te halen. Simpel, flexibel en betrouwbaar. Iedereen wordt beter  van Trunkrs!”

“Ik heb een mooie deal gesloten met een partij die nog niet zo lang actief is op de markt. Zij hebben een frisse kijk en dat spreekt me aan. Daarnaast gaan we allemaal steeds bewuster leven en denken meer en meer aan de natuur. Ook ik ben in mijn dagelijkse bedrijfsvoering hier continue mee bezig. Zo maken wij veel afvulmateriaal zelf van “geschredderde” oude kartonnen dozen. Trunkrs past dus heel goed binnen mijn plaatje”

Simone Visser

Trunkrs zorgt voor een snelle levering van jouw bestellingen bij de klant. De klant blij, jij blij, wij blij.

Deel dit bericht