Je bestelling als visitekaartje van je webshop

visitekaartje

Naast een bezoek van je webshop is het ontvangen van je pakketje vaak één van de weinige contactmomenten die je hebt met je klant. Het is dan ook superbelangrijk om ze op die momenten te verrassen en van je te laten houden. Je bestellingen zijn daarom het visitekaartje van je webshop. En dat moet dan wel een mooi kaartje zijn!

Een bestelling moet natuurlijk perfect passen bij de uitstraling van je bedrijf. Dan is het zo effectief mogelijk als visitekaartje. Kies eens niet voor een anonieme doos met een saaie sticker: een verpakking met jouw bedrijfskleuren of je logo of die past bij je huisstijl, bijvoorbeeld, zegt je klanten direct veel meer. Als jij daarom kiest voor een bijzondere verpakking, dan begrijpen we dat helemaal. Vinden we juist heel leuk om te doen! Een op maat gemaakt doosje, een handgeschreven briefje of een lekker geurtje zorgt ervoor dat jouw bestelling opvalt en blijft hangen in de gedachte van je klanten.

Maak van je pakketje een feestje

Of wat denk bijvoorbeeld je van een foldertje van je bedrijf met andere mooie producten? Misschien zelfs met een kortingscode voor een tweede bestelling? Dit soort leuke extraatjes zorgen ervoor dat je van het contactmoment van je klant meteen een upsell-mogelijkheid maakt. Zonder vervelend te zijn, natuurlijk, want iedereen wordt blij van een pakketje met extraatjes.

En zelfs als je je fulfilment uit handen geeft, kun je die persoonlijke aanpak in je bestellingen behouden. Vinden we heel leuk, zelfs! Wij zorgen ervoor dat jouw pakketjes helemaal volgens jouw wensen én snel bij je klanten zijn. We zorgen ervoor dat de kwaliteit van je bestellingen perfect past in jouw plaatje en dat je klanten verrast worden met hun bestelling. Wij werken dus hard aan jouw visitekaartje. Al weten je klanten natuurlijk vaak niet dat je het fulfilmentproces hebt uitbesteed. En dat hoeft ook niet. Door te zorgen dat jouw pakketje precies past in het plaatje dat jij voor ogen hebt, maken we iedereen blij!

 

Deel dit bericht