Webshop: zo kun je verpakken uitbesteden

Verpakken uitbesteden

Je bent zo blij met elke bestelling op je webshop. Het went eigenlijk nooit: elke order voelt nog steeds als een compliment. En dat is het natuurlijk ook! Een compliment voor jou, jouw producten en je webshop. En dus wil je je pakketjes ook op net zo’n positieve manier naar je klanten sturen. Wij zeggen: zeker doen! Maar wat als het nu wel heel veel bestellingen worden? Zo kun je het verpakken uitbesteden.

Een handgeschreven briefje, een strikje of zelfs een lekker geurtje aan je verpakking. Mooie materialen, een extraatje of de mooiste vloeipapiertjes. Je kunt helemaal los gaan als je bedenkt hoe je je producten wilt verpakken en verzenden naar je klanten. Die liefde waarmee jij kiest hoe je de verzending aanpakt, die voelt je klant ook. Ook als je het verpakken gaat uitbesteden!

Verpakken uitbesteden, maar liefde behouden

Je klant merkt dat jij je pakketjes met passie inpakt en verzendt. Het is dus belangrijk dat wanneer je het verpakken gaat uitbesteden, diezelfde passie voelbaar blijft. Gelukkig lopen wij over van passie voor inpakken. Wij houden ervan: alle lintjes, strikjes, papiertjes en kaartjes! Daar worden we pas echt blij van. Jouw enthousiasme voor je klanten nemen we moeiteloos over. Zo voelen zij ook die liefde. En dat resulteert dan vaak weer in terugkerende klanten. Win-win-win, zeggen we dan!

Zo werkt het verpakken uitbesteden

Bel ons! We leggen je graag uit waar je aan moet denken als je het verpakken en verzenden van je pakketjes gaat uitbesteden. We wijzen je stap voor stap hoe we dit samen het meest efficiënt kunnen doen. En hoe jij gewoon nog de controle houdt, over de voorraad, de producten die wij van je hebben liggen, het hele proces. Maar ook hoe je die controle gerust aan ons over kunt laten, want je besteedt het verpakken natuurlijk niet voor niets uit. Samen zorgen we ervoor dat jij je weer lekker kunt focussen op waar je goed in bent. Waarom je die orders en complimentjes binnenkrijgt: vanwege jouw te gekke webshop en je fantastische producten. En jouw liefde voor wat je doet, natuurlijk!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje