zwanger en een webshop

Zwanger zijn is één van de mooiste dingen in de wereld. Er komt een klein wondertje bij in je leven! Maar met al dat geluk komen misschien ook zorgen. Want zwanger en een webshop? Kun je je bedrijf straks nog wel runnen als je een kleintje hebt rondkruipen? Hoe zorg je ervoor dat het gewoon lekker blijft lopen en jij toch alle tijd in de wereld hebt voor je kind ?

Een van de belangrijkste lessen van ondernemen – en ouderschap, niet geheel toevallig – is weten dat je niet alles alleen hoeft te doen. Sterker nog: het kan juist best een goed idee zijn om af en toe iets uit handen te geven. En dat kan best lastig zijn, zowel in je werkleven als privé.

Maar stel je nou eens voor dat je een grote, tijdrovende klus van je webshop kunt uitbesteden. Dat je je nog wel bezighoudt met inkoop, verkoop en marketing, maar dat je niet meer dag na dag pakketjes hoeft in te pakken en te verzenden. Hoeveel tijd zou dat wel niet vrij maken? Tijd die je straks natuurlijk hard nodig hebt en graag doorbrengt met je kindje!

Zwanger en uitbesteden van fulfilment van je webshop

Laat ons die zorg uit handen nemen. Als wij jouw pakketjes mogen verzorgen, precies zoals jij het graag wilt, heb jij je handen vrij om voor je kleintje te zorgen. Nooit zorgen over levertijden, altijd perfect ingepakt op de manier die helemaal bij jou past, terwijl jij lekker een wandelingetje maakt achter de kinderwagen. Klinkt goed, toch?

Als je nieuwsgierig bent hoe wij je kunnen helpen, ook al tijdens je zwangerschap, laat dan gerust een berichtje achter. We vertellen je er graag alles over! Voor nu: geniet van die mooie tijd en voor straks wensen we je heel veel liefde en gezondheid voor jou en je kindje!

Ps. Heb je al van de ‘Zwanger en Zelfstandig’-regeling gehoord? Via de link kun je uitzoeken of je als zelfstandige ook recht hebt op een uitkering tijdens je zwangerschapsverlof!

Deel dit bericht