Dit zeggen onze klanten over Sipack!

We vertellen graag samen met onze huidige klanten over de mogelijkheden. Wie kan hier nu beter over vertellen dan iemand die dagelijks met ons samenwerkt? Daarom geven we je graag enkele voorbeelden van onze klanten en welke unieke oplossingen wij aan hen bieden.

Ook hebben wij verschillende uitgebreidere business cases met unieke oplossingen. Dat maakt de samenwerking met Sipack en haar klanten zo speciaal. Samen kom je immers tot het beste resultaat! Lees op deze pagina verschillende testimonia van onze klanten. Fulfilment bij Sipack helpt je webshop groeien.

Sipack denkt graag me je mee over welke mogelijkheden er voor je zijn en hoe we kunnen zorgen dat onze fulfilment bij jouw wensen aansluit. Dat willen we natuurlijk graag aan jou vertellen!

Dit vertellen onze klanten over Sipack:

Mijn verzending uitbesteden? Ik had er wel eens over nagedacht, maar omdat het voor mij belangrijk is om het persoonlijk te verpakken, deed ik het toch liever zelf. Tot ik Sipack tegen kwam! Ze zorgen ervoor dat het precies zo verpakt wordt zoals je wilt, zonder belachelijk hoge kosten. Ook leveren ze nét dat beetje extra zoals grijpvoorraad maken, alles prijzen voor events en denkt Simone altijd met je mee. Ik heb dan ook geen seconde spijt gehad van de stap naar het uitbesteden van m’n verzending. Nienke ~ Dreamkey.nl

We waren al direct enthousiast toen Nienke van Dreamkey.nl met ons contact opnam. Het kennismakingsgesprek verliep perfect en we zijn tot de dag van vandaag nog steeds verheugd om Nienke als klant te hebben. Vooral de persoonlijke touch als ook het maken van grijpvoorraad gaf de doorslag! We doen graag net dat stapje extra voor je webwinkel.

Ik werk met mijn bedrijf CURMS sinds twee jaar samen met Sipack en ik kan me CURMS niet meer zonder voorstellen! Sipack heeft ervoor weten te zorgen mijn bedrijf naar een volgend level te brengen. Ik vond het in het begin heel erg spannend, mijn eigen passie uit handen geven aan een ander. Nu twee jaar later heb ik er nog steeds geen dag spijt van! Ik krijg er vrijheid en tijd voor terug, waardoor ik mijn werk wereldwijd kan uitvoeren. Kernwoorden van Simone en Sipack zijn flexibel, stabiel, positief, persoonlijk, meedenkend en houden van aanpakken. Niets is teveel en de communicatie verloopt erg prettig. All-round toppers bij Sipack! Carmen ~ Curms.com

Carmen van Curms.com vond het in eerste instantie erg spannend om haar fulfilment uit te besteden aan Sipack. Twee jaar later is Carmen nog zeer tevreden en kan ze de tijd die ze ervoor terugkrijgt gebruiken om verder aan haar bedrijf te werken. Zo helpt de fulfilment van Sipack je naar het volgende niveau van je webwinkel, door het inpakken van je pakketten zoals jij dat graag wilt.

Dit wil je toch ook?

Meer weten over webshopfulfilment? Wil jij ook dat je producten bij Sipack komen te liggen om de zorg te krijgen die ze verdienen? Vul dan direct het contactformulier hieronder in.