Zo draagt fulfilment bij aan je omzet

Fulfilment voor je webshop

Je hebt een toffe webshop en de zaken gaan goed. Je zou wel willen uitbreiden, maar je komt handen tekort om al je bestellingen af te handelen. Terwijl je je juist graag zou willen richten op het laten groeien van je bedrijf! Dat is hét moment om op zoek te gaan naar een partner in fulfilment.

Fulfilment wil eigenlijk zeggen: het verzorgen van alle processen die in gang worden gezet als jouw klant iets koopt in jouw webshop. Bij Sipack ondersteunen we leuke internetwinkels hiermee. Wij pakken je bestellingen in, verzenden ze en houden voorraden bij. Dat is fulfilment.

Wij hebben een heel flexibele manier van werken en passen ons razendsnel aan. Je stuurt je product rechtstreeks vanuit de fabriek (of waar dan ook) naar ons toe. Wij zorgen dat we alles in huis hebben om je product op jouw manier bij je klant te krijgen. En we geven je inzicht in je voorraden. Wel zo makkelijk.

Fulfilment met een personal touch

Geen zorgen, fulfilment hoeft niet te betekenen dat jouw product anoniem op een plank in een magazijn verdwijnt en in saaie dozen naar je klant gaat. Voor ons is elk pakket een feestje. Als we de producten uit je bestelling verzameld hebben, gaan ze daarom naar een speciale inpaktafel.

Wij zorgen dat we alles in huis hebben voor het verzenden in jouw stijl, dus je hoeft geen overdozen of verpakkingen te verslepen. Onze inpakSTERren gaan de slag met het inpakken. Dat doen we heel secuur: netjes dichtmaken, een pakbon toevoegen, etiket recht plakken. En we voegen jouw personal touch toe. Ook als je je fulfilment uitbesteedt, kun je nog steeds handgeschreven kaartjes laten toevoegen aan je bestellingen. Een vloeipapiertje, je eigen sticker- of flyermateriaal: wij geloven dat de aandacht die je schenkt aan het inpakken, overkomt bij het uitpakken.

Je klanten happy en jij hebt weer tijd om je te richten op de groei van je webshop!

Deel dit bericht