Zo draagt fulfilment bij aan je omzet

Fulfilment

Fulfilment? Je hebt een toffe webshop en de zaken gaan goed. Je zou wel willen uitbreiden, maar je komt handen tekort om al je bestellingen af te handelen. Terwijl je je juist graag zou willen richten op
het laten groeien van je bedrijf! Dat is hét moment om op zoek te gaan naar een
partner in fulfilment.

Fulfilment wil eigenlijk zeggen: het verzorgen van alle processen die in gang worden gezet als jouw klant iets koopt in jouw webshop. Bij Sipack ondersteunen we prachtige webshops zoals jij! Wij pakken je nieuwe voorraad uit. controleren deze op kwaliteit en op aantallen, boeken deze voorraad in waardoor deze direct in jouw eigen webshop beschikbaar is – volledig geautomatiseerd – en we pakken natuurlijk de geplaatste bestellingen in en maken deze verzendklaar. Dat is fulfilment bij Sipack.

Wij hebben een heel flexibele manier van werken en passen ons razendsnel aan. Je stuurt je product rechtstreeks vanuit de fabriek (of waar dan ook) naar ons toe. Wij zorgen dat we alles in huis hebben om je product op jouw manier bij je klant te krijgen. En we geven je inzicht in je voorraden. Wel zo makkelijk.

Fulfilment met een personal touch

Geen zorgen, fulfilment hoeft niet te betekenen dat jouw product anoniem op een plank in een magazijn verdwijnt en in saaie dozen naar je klant gaat. Voor ons is elk pakket een feestje én alle opslag is dat ook! Wij zorgen voor een schoon en net magazijn en voor een feestelijk pakket. Als we de producten uit je bestelling verzameld hebben, gaan ze daarna naar een speciale inpaktafel waar wij al jouw materialen hebben liggen om de ontvanger uit jouw naam te verrassen.

Fulfilment, ook de track en traces worden verzonden in je eigen huisstijl!

Wanneer je een klant bent van Sipack ontvang je een subaccount van MyParcel. Hierin kun je alle teksten aanpassen zoals je het zelf graag wil en een eigen online portaal inrichten. Superleuk, zo horen wij van onze klanten 🙂

Wij zorgen dat we alles in huis hebben voor het verzenden in jouw stijl, dus je hoeft geen overdozen of verpakkingen te verslepen. Onze inpakSTERren gaan de slag met het inpakken. Dat doen we heel secuur: netjes dichtmaken, een pakbon toevoegen, etiket recht plakken. En we voegen jouw personal touch toe. Ook als je je fulfilment uitbesteedt, kun je nog steeds handgeschreven kaartjes laten toevoegen aan je bestellingen. Een vloeipapiertje, je eigen sticker- of flyermateriaal: wij geloven dat de aandacht die je schenkt aan het inpakken, overkomt bij het uitpakken.

Je klanten happy en jij hebt weer tijd om je te richten op de groei van je webshop! Neem je contact met ons op?

Deel dit bericht