White Label – Sipack Webshop Fulfilment

white label

White label je pakketten versturen? Wat houdt dat in en hoe waarom zou je dat willen? Vragen die wij kunnen beantwoorden. Wat is het precies, het White Label versturen? Dit betekent dat je alles onder je eigen naam verstuurt. Sipack komt daarbij niet ter sprake en de ontvanger denkt dat alles nog “gewoon” door jou zelf ingepakt en verzonden wordt.

Wij hebben een aantal klanten die onder White Label verzenden. We hebben hun eigen tape, hun eigen flyermateriaal en specifieke inpakwensen. Sommige webshops vinden het fijn om te laten zien dat ze alles nog in eigen beheer hebben. Dit kan natuurlijk voordelen met zich mee brengen bij exclusieve en luxe producten. Soms wil je de klant doen denken dat ze iets heel bijzonders hebben aangeschaft van een bijzonder (kleine) webshop. dan kan White Label een uitkomst zijn!

Maar in de regel zijn ontvangers sneller vertrouwd bij een webshop waarvan ze weten dat het uit handen wordt gegeven. Webshops die groeien en de groei niet kunnen realiseren wanneer ze het allemaal zelf blijven doen. Webshops die hun bestellingen professioneel, maar compleet naar hun wensen, in laten pakken. Klanten willen graag zien dat je groeit, het geeft een soort bevestigend gevoel van “zie je wel, dat is echt een heel leuk product!”

Soms wil je de klant doen denken dat ze iets heel bijzonders hebben aangeschaft van een bijzonder (kleine) webshop. dan kan White Label een uitkomst zijn!

Dus bedenk goed wat je uit wil dragen. Ben je exclusief en blijf je klein <– in de uitstraling! Gebruik dan vooral het White Label model van Sipack. Ben je groeiende en laat je zien dat je keuzes maakt om de vraag van de markt aan te kunnen? Laat zien dat je het uit handen hebt gegeven. Er is geen goed of fout, er is alleen jouw keuze.

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje