Wie kan delen gaat naar Sipack

delen

Ondernemen is meer dan de dienst verlenen die je aanbiedt. Ondernemen is het zien van kansen en daar adequaat op inspelen. Zo heb ik inmiddels geleerd dat er altijd wel een beer op de weg is, soms klein, soms groot, maar deze beren houden mij nooit tegen om te doen waar ik goed in ben. Delen!

Het is vanzelfsprekend dat dit met stip geldt voor alle Sipack accounts. Naast het verpakken en verzenden van de (webshop) bestellingen, ben ik vrijwel altijd bezig met het inspelen op kansen. Mijn klanten zijn vaak “klein”. Nog maar net op het moment om het uit handen te geven met enkele bestellingen per dag. De meeste klanten die B2B leveren, leveren aan zo’n 20+ winkels in de Benelux.

Ze zeggen wel eens “wat je uitstraalt trek je aan” en daar geloof ik heilig in. Het gros van mijn klanten zijn namelijk ontzettend positief en energiek, daar hou ik van! Klanten die het enorm waarderen wanneer je tips en ideeën hebt. Om het proces te versnellen, om meer vraag aan te kunnen en een professionelere positie op de markt. Wanneer de bestellingen nog niet zo groeien als gedacht, weet ik precies wie daar goed mee kan helpen, met heel mooi resultaat. Ik weet ook welke eisen je langzaam mag gaan stellen bij diverse leveranciers en ik begrijp heel goed dat dat niet over één dag ijs gaat.

Ze zeggen wel eens “wat je uitstraalt trek je aan” en daar geloof ik heilig in.

Ik ken de beurzen waar je MOET zijn en ik weet met wie je zeker moet kennismaken als je winkelbestellingen ook wilt digitaliseren (wel zo handig voor de voorraad!). Kortom, ik zit boordevol informatie om jou verder te helpen.

Maar weet wel.. Ik weet jou ook te vinden als een ander ergens tegenaan loopt waar jij veel kennis over hebt 😉

Binnenkort organiseer ik kosteloos een bijeenkomst voor ondernemers die mijn insights van de Business Bootcamp willen weten. Ik heb daar veel geleerd en breng vrijwel alles in praktijk. Ik kan oprecht zeggen dat dit heel erg goed werkt en ik raad het iedereen aan.
Mocht je het leuk vinden om aan te sluiten, laat mij dat dan weten of reageer hieronder. Datum en meer informatie volgt nog. Maaaarrr je moet wel kunnen delen 😉

Nieuwsbrief Facebook = leuk!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje