Webshop tip! Een cadeautje levert geld op ;-)

Cadeautjes, we zijn er allemaal dol op! We vinden het leuk om elkaar te verwennen en geven lijkt soms nog wel leuker dan krijgen.
Wist je ook dat veel online shoppers graag een kleine bijdrage willen betalen in jouw webshop om een bestelling als een cadeautje in te laten pakken?

Nee!? Gemiste kans! Dit is meestal zo geïntegreerd in de webshop. Een optie “Wil je het voor €1,50 als cadeautje in laten pakken?” Daar genereer je meer omzet mee, maar veel belangrijker nog, je maakt de klant daar heel blij mee. Wij staan heeeeel veel bestellingen als een cadeautje in te pakken. Vaak als er een nieuwe klant komt is dit nog niet tegen betaling in de webshop meegenomen.

En dat is natuurlijk mega zonde! De besteller is namelijk blij dat dit online geregeld kan worden en de ontvanger? Nou dat lijkt ons wel heel duidelijk 😉 Niets is leuker dan een cadeautje aan huis natuurlijk! Met een handgeschreven kaartje voor de ontvanger, uit naam van de besteller. Zo maak je het heel persoonlijk.

“Wij staan heeeeel veel bestellingen als een cadeautje in te pakken. Vaak als er een nieuwe klant komt is dit nog niet tegen betaling in de webshop meegenomen”

Je doet er slim aan om de optie in de webshop te integreren, want dat is eigenlijk een cadeautje naar je klant.

Nieuwsbrief <– = Leuk!

 

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje