Bevlogen leiderschap en succes met je bedrijf

Bevlogen leiderschap

We interviewden pas geleden een van onze medewerkers. Op de vraag: ‘Wat maakt Sipack nu écht bijzonder?’ antwoordde ze zonder twijfel: ‘Simone!’. En hoewel Simone het vast niet heel prettig vindt om zo in de spotlight te staan, is ze deze week toch onderwerp van ons blog: zij is één van de voorbeelden hoe bevlogen leiderschap leidt tot een succesvol bedrijf.

Om als bedrijf succesvol te zijn en te groeien, heb je meer nodig dan alleen een leidinggevende: je hebt een goed product of goede dienst nodig, een team dat je visie en passie deelt én een sterke bedrijfscultuur. Maar dat begint vaak wel met degene die aan het roer staat: jouw energie, jouw bevlogen leiderschap en passie werken door in alle takken van je bedrijf.

Bevlogen leiderschap zorgt voor positieve sfeer

Als we naar de wereld om ons heen kijken, zien we dat de meest succesvolle bedrijven stuk voor stuk gedreven, charismatische personen aan het roer hebben staan. Mensen die hun passie over weten te brengen en daarmee ook hun teams enthousiast weten te krijgen. En dat is het belangrijkste: als jouw personeel met net zoveel hart en ziel kan werken voor je bedrijf als jij, is succes gegarandeerd.

Je vindt haar stempel overal in het bedrijf terug: de liefde voor roze, de sfeer, de passie. En natuurlijk in de bedrijfsnaam. Sipack ís Simone. Maar ze kan het natuurlijk al lang niet meer alleen. Het bedrijf is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar hoe zorg je dat de bedrijfscultuur net zo energiek is als de frontvrouw? Hoe draag je die bevlogenheid over aan je personeel? Geef het goede voorbeeld. Pak ook gewoon mee aan tijdens een drukke vakantieperiode, waardeer je personeel en laat vooral zien dat je het leuk vindt wat je doet. Eigenlijk heel simpel: ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken’, zei Ghandi ooit. Klopt als een bus, vinden wij. Want enthousiasme werkt aanstekelijk!

Toch, Simone? ?

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje