Shoppen met een kastje? – Sipack voor EXCLUSIEVE webshops

shoppen

Shoppen doen we het liefst online en dat wordt ons ook steeds makkelijker gemaakt. Waar je vroeger wel even 2 x nadacht bij het online aanschaffen van een paar bloedmooie nieuwe schoenen, bestellen we ze nu in een oogwenk.

Waarom ook niet? Tijdens het shoppen kun je het dan wel niet voelen of passen, maar de foto’s en technieken zijn fantastisch! Je kijkt op de schoen, in de schoen, onder de schoen en je zoomt in op het materiaal, het is net echt shoppen! Op afstand dan 😉

En als je ze niet past, stuur je ze gewoon weer retour. Het is zo makkelijk!

Zelfs het afrekenen, wat met mobiel bankieren nog “oh zo spannend” (en ik heb vandaag de dag nog vriendinnen uit de generatie “nou het lijkt me toch niet helemaal veilig”) kan allang zonder kastje!

Althans.. als we de ‏Telegraaf mogen geloven, hebben die vriendinnen van mij gelijk. Is het helemaal zo veilig niet en dienen we maatregelen te gaan nemen.

De Europese bankentoezichthouder (? = dat 1 persoon?) vindt het namelijk toch wel veiliger als we hier verandering in brengen. Het plan is daarom ook dat we eind volgend jaar aankopen boven de €10,- met een pastjeskastje gaan goedkeuren.

“Zelfs het afrekenen, wat met mobiel bankieren nog “oh zo spannend” was (en ik heb vandaag de dag nog vriendinnen uit de generatie “het lijkt me toch niet helemaal veilig”) kan allang zonder zo’n vervelend kastje!”

Tja.. dat worden dus niet alleen die nieuwe schoenen, maar ook je lekkere thuisbezorgd maaltje!

Hoe gaan we dat doen? Meer producten verkopen voor €9,95? Of gaan we promoten “bestel gerust in drie-voud” Om zo het gemak van het webshoppen te houden?

En dat kastje? Laten we eerlijk zijn, die dingen kun je weer kwijt raken en kosten natuurlijk weer geld om hem te laten vervangen (of aan te schaffen). Zal die onder de €10,- zijn? Wij denken van wel!

Maar wat moet dat moet, want fraude met internetbetalingen dreigen in sommige landen, zoals Frankrijk, uit de hand te lopen. Veiligheid gaat natuurlijk altijd voorop! En misschien wordt het wel een heeeeeel leuk roze kastje <3

Volg ons!

Sipack

EXCLUSIEF verzendhuis voor EXCLUSIEVE webshops

 

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje