Nog dezelfde dag in huis? Regelen we!

Same day delivery

Klanten stellen steeds hogere eisen aan webshops. “Voor 17.00 uur besteld, morgen al in huis” is tegenwoordig geen unieke belofte meer. Wil je écht indruk maken, dan doe je aan Same Day Delivery. Krijg je al klamme handjes als je denkt aan de bijkomende tijdsdruk? Laat het aan ons over en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken!

Online shoppen wordt steeds gewoner. Wil je de beleving voor je klanten écht optimaal houden, dan is een belofte ‘Vandaag besteld, vanavond al in huis!’ heel aantrekkelijk. De klant krijgt dan bijna dezelfde gelukservaring als wanneer ze iets direct vanuit een winkel in handen krijgen. En daarvoor hoeven ze niet eens hun huis uit! Same day delivery is natuurlijk een uitdaging, maar wij zorgen ervoor dat jij die belofte aan je klanten kunt doen. Zonder zorgen, we maken het met liefde waar.

Same Day Delivery wordt steeds populairder. Grote webshops als Wehkamp, CoolBlue en Amazon bieden dit al langer aan en ook steeds meer kleine spelers wagen zich aan deze snelle bezorgoptie. Dat heeft allemaal te maken met het verwachtingspatroon van consumenten: zij willen zo snel mogelijk hun nieuwe aankoop kunnen gebruiken! En hoe leuk is het als je ’s ochtends iets leest over een interessant boek, geen tijd hebt om naar de winkel te gaan, maar wél dat boek diezelfde avond al in huis hebt?

Same day delivery: geen probleem!

Toch durven niet alle webshops en fulfilmentbedrijven het aan: dezelfde dag nog verzenden. Wij kennen het begrip Same Day Delivery al jaren en schrikken nergens meer van. Wij schakelen snel om te zorgen dat jouw klanten op hun wenken bediend worden.

Daarvoor is het natuurlijk wel belangrijk op welk tijdstip klanten bestellen. We hanteren heldere en duidelijke deadlines. Als je deze communiceert naar je klant komt niemand voor verrassingen te staan. Voor 11.30 uur besteld? Dan kun je zelfs nog kiezen voor Same Day Delivery. Als je bestelling vóór 16.00 uur bij ons binnenkomt, kan je klant het pakketje de volgende dag al verwachten. Wat een service!

Deel dit bericht