Start je webshop met Sipack – pakketjes verzenden!

pakketjes verzenden

In de afgelopen weken hebben we doorgenomen hoe je het best kunt beginnen met het opstarten van je webshop. Waar we begonnen met de uitwerking van je idee, eindigden we met het schrijven van teksten. Hierdoor ga je écht extra verkopen! Als die verkopen dan uiteindelijk plaatsvinden, dan merk je al gauw dat pakketjes verzenden een dagtaak is. Dit terwijl je je liever focust op je webshop zelf. En daar zijn wij voor!

Kartonnen dozen inkopen, voorraad bewaren, klantenservice bieden en pakketjes verzenden zijn slechts enkele taken die veel tijd gaan kosten als je webshop loopt. Met Sipack zorgen wij ervoor dat je daar niet meer aan hoeft te denken, want wij regelen het hele proces – fulfillment en warehousing, met een mooi woord.

Het begint bij de bestellingen van je klanten, die wij dagelijks checken. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om je product zo mooi en exclusief mogelijk te verpakken. Wil je er een lekker luchtje bij? Regelen we! Wil je er een mooie, persoonlijke notitie bij? Regelen we ook! Vervolgens zorgen we voor de bijbehorende administratie in je webshop, wat inhoudt dat we de status van de orders veranderen naar ‘verzonden’, en sturen wij het pakketje op.

“Kartonnen dozen inkopen, voorraad bewaren, klantenservice bieden en pakketjes verzenden zijn slechts enkele taken die veel tijd gaan kosten als je webshop loopt. Met Sipack zorgen wij ervoor dat je daar niet meer aan hoeft te denken, want wij regelen het hele proces – fulfillment en warehousing, met een mooi woord.”

Wat moet jij nog doen? De voorraad aanleggen! In ons magazijn zorgen we ervoor dat we al je producten gestructureerd en goed op voorraad hebben liggen. Deze worden gepickt door werknemers die ieder ontzettend nauwkeurig zijn. Hierdoor weten we zeker dat je klant het goede artikel krijgt, maar ook dat iedere bestelling weer met zorgvuldige aandacht wordt ingepakt. Met vervoerders hebben we goede afspraken, zodat we pakketjes verzenden tegen de meest gunstige tarieven. Ook de bijbehorende support leveren is voor ons geen punt: er kunnen immers altijd vragen optreden. Met meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied helpen we iedere klant op weg, helemaal in de stijl zoals jij dat zelf zou doen.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over ons bedrijf, maar we geven liever antwoorden op de vragen die je zelf hebt! Stuur ons dus een berichtje via Facebook, bel ons eens op of kom gewoon even langs in Heemskerk. Wil je nog meer weten over het starten van je webshop of pakketjes verzenden? Ook dat horen we graag, wij besteden er graag aandacht aan!

Deel dit bericht