Logistiek proces, ook intern bij Sipack een hele belevenis

logistiek

Logistiek, iedereen weet wel een beetje wat het inhoudt. Als je kijkt bij Wikipedia, dan staat er: Logistiek: Het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom, en de wetenschap hierover.

Sorry, wat? de wetenschap over het organiseren? Het enige wat wij weten is dat het heeeeeeel erg veel is. Logistiek is niet alleen even wat inpakken en zorgen dat het van A naar B gaat.
Zelfs hier intern bij Sipack, valt er nog veel te leren over het logistieke proces.

Logistiek: Het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom, en de wetenschap hierover.

Onze klanten hebben allemaal aparte bakjes en de goederenstroom (Lees pakbonnenstroom) is ook al een heel ding. Ze gaan met z’n tweeën het bedrijf door en uiteindelijk komt er één terug op de thuisbasis ;-). Daar staat precies op wat er gedaan is gedurende het logistieke proces.

Wij zelf gaan ook op een efficiënte manier het bedrijf door. Dus onze goederenstroom (lees personenstroom) is ook heel bijzonder. We vertrekken eerst naar die het verst weg staan en vervolgens werken we onze weg terug naar de thuisbasis. en natuurlijk is dit proces altijd in ontwikkeling. Voor onze klanten, indirect voor de consument en ook zeker intern voor ons.

Nieuwsbrief = Leuk!!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje