Komkommertijd, of toch niet?

komkommertijd

Komkommertijd.. De tijd om alles weer even strak te trekken en de puntjes op de i te zetten. Om oplossingen te zoeken die het leven in een magazijn net even makkelijker maken. Zoals een rek voor de posters die alle kanten op glijden, verlichting plaatsen bij de donkere hoekjes, het coderen van nieuwe producten, opnieuw inrichten en ga zo maar door. Het is eigenlijk altijd bedrijvig, ook als het stil is!

Bij ons op het bedrijventerrein zijn er blijkbaar meerdere bezig met deze grote “schoonmaak”. Wij kregen zomaar van een buurman dozen vol met afvulvlokken. “Deze gebruik jij toch veel? Anders moeten we alles weggooien” en daar kwam hij met een pallet vol met dozen! Euuhh ja!! Heel graag buurman 😉 Deze buurman was weer getipt door onze leverancier voor kantoorartikelen. Zo fijn als mensen weten wat je doet, wat je nodig hebt en het je gunnen! Als het dan wat rustiger is, kun je weer goed nadenken wie je waarmee kan helpen. De uitgelezen tijd daarvoor? KOMKOMMERTIJD!

En toen kwam “zomaar” Simone haar schoonzus met handige oplossingen voor de posters en de verlichting. Kijk, zo maken we meters en Martijn kan ook weer aan de slag!

Komkommertijd.. De tijd om alles weer even strak te trekken en de puntjes op de i te zetten.

Dit is ons vierde jaar van Sipack en in alle 4 de zomers hebben wij nog geen “komkommertijd” meegemaakt. Als de webshopbestellingen wat minder gaan, trekken de retail orders dit weer recht. En als beide een soort van zomerpauze houden, komt daar die tijdelijke klus van 1000 pakketjes binnen NL. Gelukkig maar, want we willen allemaal graag in het ritme blijven.

Wij zijn benieuwd, hoe gaat het met jouw komkommertijd? Loopt je werk gestaag door, merk je weinig, of gaat het er allemaal net even anders aan toe? Laat het weten in de reacties.

Nieuwsbrief Facebook = leuk!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje