Sipack Webshop Fulfilment

Fulfilment voor een kleine webshop

Ook Fulfilment voor een kleine webshop

Webshop Fulfilment, wanneer begin je er aan, met wie ga je in “zee” en is het überhaupt mogelijk, Fulfilment voor een kleine webshop? Zeker! Samen met en bij Sipack kun je opgroeien tot een mooie (middel)grote webshop en je specialiseren in jouw niche.

Want je bent natuurlijk artistiek, kunstzinnig, je hebt een passie! Na veel tijd en energie gestoken te hebben in je product gebeurt het, YES! HET SLAAT AAN! En dan? Natuurlijk moet je nu doorpakken! Want als je product aanslaat, betekent dit niet dat je kunt gaan relaxen. Maar alle bestellingen inpakken en ook alle nieuwe voorraad uitpakken (want man, wat wordt die vaak onderschat!) kost ontzettend veel tijd, ook al ben je nog klein. Eigenlijk droom je al van een fijne fulfilmentpartner, maar kan dat wel? Fulfilment voor een kleine webshop?

ZEKER WEL! Ga relaxen! <– tip, Thermen Bussloo <3
Het kan en mag, dus droom even lekker weg!

Fulfilment voor een kleine webshop

Maar als je uit bad komt, prikt misschien de bubbel door en hup, back to reality, denk je!
Er valt veel te doen en waarschijnlijk heb je het allemaal voor ogen. Markten, beurzen, netwerken, marketing, producten, ontwerpen, fotografie, waar ga je je neus laten zien en waar liggen je kansen?

Ondertussen druppelen de bestellingen wel binnen en zijn er misschien zelfs al winkels die jouw product zouden willen verkopen. Daar heb je toch eigenlijk geen tijd meer voor!

Dus je zoekt naar fulfilment voor een kleine webshop en je vindt een aantal grote spelers op de markt. Zo merk je al gauw dat jouw product, wat misschien wel een beetje jouw kindje is, waarschijnlijk komt te liggen in een grote loods. Dat deze voorzien moet zijn van een barcode (!?) en dat je webwinkel ongeveer 30 bestellingen per dag moet hebben om überhaupt in aanmerking te komen.

Maar een barcode? C’mon? Seriously? En 30 bestellingen per dag? Je bent misschien al helemaal in de wolken van 30 bestellingen in 1 week of in een maand (en terecht, want dan ben je al onwijs goed bezig!). En misschien wel het meest belangrijke, jij wil jouw klanten net een beetje extra geven en ZEKER geen kant en klaar pakje laten ontvangen. Pas je dan wel? Is het er ook? Fulfilment voor een kleine webshop.

Jaaaaaa, want jij wil een handgeschreven kaartje bij je bestelling, of een spraytje parfum in het pakje, of een sample cadeau doen boven een X bedrag of bij de eerste bestelling! Je doet iets extra en wat je ook aan extra’s doet, wij kunnen jou helpen! Want als er in dit stadium IETS belangrijk is, dan is het de mond tot mond reclame van jouw product en jouw webshop! Fijne reacties op social media en een heleboel happiness. Vanzelfsprekend zoek je daarom fulfilment voor een kleine webshop die dit allemaal begrijpt en met jou mee kan groeien.

TADA! Je raadt het vast al, maar daar komt ie:

Sipack is de ideale partner voor jou. Wij spelen in op jouw wensen naar de ontvanger en helpen je daarbij. Het team denkt met je mee en zo heb je “ineens” allemaal nieuwe collega’s! Wij werken precies zoals jij het wilt en voegen daar onze kennis en ervaring aantoe. Er is genoeg ruimte voor jouw product, maar we rijden niet met palletwagens. Het voelt knus, kneuterig, en is tegelijk kneiterprofessioneel.

Hoe fijn is het om je volledig op de meest belangrijke taken te kunnen storten en geen omkijk te hebben naar het hele logistieke proces? Zelfs als jouw producten nog wat liefde nodig hebben voordat het verkoopklaar is, zijn wij een match! Denk aan een sieraad nog even in een mooi doosje, het kussentje in de hoes, een setje samenstellen, you name it, wij hebben ervaring!

Sipack Webshop Fulfilment – Ook fulfilment voor een kleine webshop die op weg is groot te worden. Neem je contact met ons op?

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje