Webshop Fulfilment, waarom?

shoppen

Webshop Fulfilment is ontzettend populair, geen wonder natuurlijk, want het aantal succesvolle webshops groeit sterk.

Dankzij deze snelle groei heb ik eind 2012 mijn deuren geopend met Sipack Webshop Fulfilment. Onze hoofdtaak is het ondersteunen van deze leuke internetwinkels op het gebied van logistiek en klantcontact. Denk hierbij aan: het inpakken en verzenden van alle binnenkomende bestellingen, zowel B2B als B2C. Het beantwoorden van klantvragen en het bijhouden van voorraden.

Alles kan! Wij hebben een heel flexibele manier van werken en passen ons razendsnel aan. Vaak als je de Webshop Fulfilment uit handen geeft kom je terecht in een proces met kaders. Het moet op een bepaalde manier aangeleverd worden en het liefst (of verplicht) met barcodes. Bij ons stellen wij deze eisen niet en maken we de webshop fulfilment toegankelijk voor iedereen.

Bij ons wordt alles uit handen genomen. Jij kunt je volledig richten op de marketing en verkoop van je product(en) en wij zorgen voor een professionele verzending binnen en buiten Europa. Wij pakken jouw bestelling in en wij houden ook nog eens je klant op de hoogte.

Wat het nu nog eens leuker maakt, is dat wij een nauwe samenwerking hebben met Visser Graphics. Zij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten verpakkingen en displays. Jouw product komt natuurlijk in een mooi doosje en die kun je bij Visser Graphics laten maken. Wanneer deze klaar zijn, kunnen die meteen de voorraad in bij Sipack Heemskerk!

Jouw product kan dus direct uit de fabriek (of waar dan ook) naar ons verstuurd worden. Wij hebben dan alles wat we nodig hebben in huis en jij hoeft niet meer te ‘slepen’ met overdozen, producten, verpakkingen enzovoort.

Webshop Fulfilment was nog nooit zo leuk ?

Op de homepage kun je de meest voorkomende werkzaamheden vinden en uiteraard doorklikken.
Vanwege privacy redenen laten wij niet op de website zien wie onze accounts zijn, maar wel vertellen je er graag over.

Zie je toch een account voorbij komen? Dan hebben wij daar toestemming voor gevraagd.

Deel dit bericht