E-fulfilment voor kleine Webshops

Webshop Fulfilment, wanneer begin je er aan en met wie ga je in zee?

Je bent artistiek, kunstzinnig, je hebt een passie en na veel tijd en energie gestoken te hebben in je product gebeurt het!
HET SLAAT AAN! En dan? Natuurlijk moet je nu doorpakken! Want als je product aanslaat, betekent dit niet dat je kunt gaan relaxen.

Alhoewel… misschien eventjes dan. Heeel eventjes.

E-fulfilment voor kleine webshops

Maar dan kom je uit bad, prik je de bubbel door en hup, back to reality!
Er valt veel te doen en waarschijnlijk heb je het allemaal voor ogen. Markten, beurzen, netwerken, marketing, waar ga je je neus laten zien en waar misschien juist niet?

Ondertussen druppelen de bestellingen wel binnen en zijn er misschien zelfs al winkels die jouw product verkopen. Daar heb je toch eigenlijk geen tijd meer voor!

Dus je zoekt naar e-fulfilment voor kleine webshops en je vindt een aantal grote spelers op de markt. Zo merk je al gauw dat jouw product, wat misschien wel een beetje jouw kindje is geworden, waarschijnlijk komt te liggen in een grote loods. Dat deze voorzien moet zijn van een barcode (!?) en dat je webwinkel ongeveer 30 bestellingen per dag moet hebben om überhaupt in aanmerking te komen.

Maar een barcode? C’mon? Seriously? En 30 bestellingen per dag? Je bent misschien al helemaal in de wolken van 30 bestellingen in 1 week (en terecht, want dan ben je vet goed bezig!). En misschien wel het meest belangrijke, jij wil jouw klanten net een beetje extra geven en ZEKER geen kant en klaar pakje laten ontvangen. Neeeee, jij wil daar een handgeschreven kaartje bij, of een spraytje parfum in het pakje, of wat dan ook. Als er in dit stadium voor jou IETS belangrijk is, dan is het de mond tot mond reclame van jouw product! Fijne reacties op social media en een heleboel happiness. Vanzelfsprekend zoek je daarom de e-fulfilment partner die dit allemaal begrijpt.

TADA! Je raadt het vast al, maar daar komt ie:

Sipack is de ideale partner voor jou. Met mijn e-fulfilment voor kleine webshops speel ik in op jouw wensen naar de ontvanger. Ik denk met je mee en voer het precies uit zoals jij het wilt. Ik heb genoeg ruimte voor jouw product, maar ik rij niet met palletwagens in de rondte. Het is knus, kneuterig, maar zeker professioneel.

Hoe fijn is het om je volledig op de, voor jou, meest belangrijke taken te kunnen storten en geen omkijk te hebben naar het logistieke proces?

Sipack Webshop Fulfilment – Ook E-fulfilment voor kleine Webshops die op weg zijn groot te worden.

Deel dit bericht