OH NEE!! NIET precies DIT pakje naar de buren!

discreet

Discreet! Dat is zooo belangrijk bij ons.
Klanten willen het vertrouwen hebben dat de producten en ook zijzelf discreet behandeld worden.

Wij willen natuurlijk heel erg graag verzenden in onze eigen Sipack doosje met logotape en de prachtige flyers waaruit blijkt dat wij het pakket met zorg hebben ingepakt.
Maar kom op, daar is de flyer natuurlijk helemaal niet voor nodig! Wij geloven dat wij de naamsbekendheid zeker kunnen halen zonder al deze materialen en versturen daarom ook discreet.
Wat je geeft, komt absoluut terug. En natuurlijk zijn er ook klanten die juist wel willen dat het duidelijk is dat wij de inpakkers zijn. Een mooie balans!

Maar buiten het discreet omgaan met de klant, geld dit natuurlijk ook voor de producten ;-). Goederenontvangst is één van de leukste activiteiten binnen Sipack.
Vooraf weten wij vaak ook niet wat we gaan tegenkomen. Maar wel weten we dat er af en toe iets tussen zit met een heel ondeugende knipoog. En daar houden wij stiekem zo van.
Wij versturen graag deze pakketjes, want zeg nou zelf, dit zie je toch liever dan dat stelletjes ruzie maken? Have fun and enjoy life together! Wij zorgen wel dat de buren niet kunnen zien wat er in zit 😉

Schrijf je in voor meer informatie van het leukste verzendhuis in Noord-Holland.

Sipack Webshop Fulfilment, waar aandacht standaard is.

Deel dit bericht