Scarlett Johansson en Sipack – een werkelijke droom!

Bioscoop Sipack

Scarlett Johansson, ze heeft het allemaal. De looks, de carrière, het huis en een prachtige leeftijd.
Ze leidt waarschijnlijk een sprookjesleven, al kunnen wij daar natuurlijk moeilijk over oordelen.
En toch is er een hele grote overeenkomst tussen Scarlett en Sipack. Nou ja, 1? We kunnen er nog wel veel meer bedenken.

Zo is ze bijna net zo jong als onze Simone, ze wisselen waarschijnlijk net zo vaak van haarkleur en Si is er op zaterdagavond van overtuigd dat ze ook zulke zuivere noten weg kan zingen 😉 Ook hebben zij beide een team van professionals om zich heen verzameld en heeft de één het succes geboekt waar de ander naar op weg is (nog even door timmeren Scarlett!).

Scarlett als geweldige actrice, een wereldster, speelt in de ene kaskraker na de andere. Ze is divers, sterk en kan elke rol dragen. Maar dan, als haar lange dagen erop zitten en de regisseur tevreden is komt het moment dat de film in première gaat. Ze geeft dan werkelijk ALLES uit handen om er een verder succes van te maken. Waarom? Omdat zij afhankelijk is van de kwaliteit van de bioscoop waarin de film gedraaid wordt. Alle eer aan Scarlett, maar je gaat niet gauw in een stinkende bioscoop zitten! En over de muizen, slechte stoelen en slecht zicht nog maar te zwijgen.

In tegenstelling tot muzikanten, die een show zich helemaal eigen kunnen maken, zelf kunnen bepalen of en wat voor lichtshows er zijn, zal Scarlett erop moeten vertrouwen dat de bioscopen de beste kwaliteit leveren die haalbaar is. De beste stoelen, de lekkerste hapjes en subliem beeld & geluid!

En zo is het precies bij Sipack. Wij zijn het beste visitekaartje van jouw webshop. Jij bent de actrice, de artiest en jij mag er vanuit gaan, beter nog je WEET ZEKER, dat jouw show, jouw werk, op de mooiste manier gepresenteerd wordt aan jouw klanten. Kies niet zomaar een fulfilment partner, maar kies er een die jouw passie overbrengt bij het inpakken. Kies voor de leukste, de meest toegankelijke (met de beste stoelen) en de hoogst haalbare kwaliteit. Dan weet je zeker dat er na iedere voorstelling gestofzuigd wordt en schone (passende!!) brillen klaarliggen.

Sipack, waar aandacht standaard is.

Wil je meer weten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deel dit bericht