Fulfilmentpartner, waarom jij op zoek bent naar ons als fantastische partner!

fulfilmentpartner

Wij zijn het tofste verzendhuis van Noord-Holland en eigenlijk van heel Nederland ;-). Wat wij doen? Wij pakken al ruim 10 jaar pakketjes in van webshops. En dat doen wij niet zomaar zoals ieder willekeurige fulfilmentpartner. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw pakketjes helemaal in jouw eigen stijl de deur uit gaan. Hierbij kun je denken aan een vloeipapier, een mooie sticker op de doos, een extra lintje of handgeschreven kaartje. Jouw ontvanger, voelt via Sipack, de liefde van jou als webshopeigenaar. Hoe tof is dat? Onze Sipack stijl kenmerkt zich trouwens niet alleen door een persoonlijke touch, maar ook door een roze touch. 

Met welke vervoerders werken wij als fulfilmentpartner?

Wij werken met meerdere vervoerders samen, in ieder geval met de grote vervoerders. Denk bijvoorbeeld aan PostNL en DHL. Maar ook met de super groene vervoerder Fietskoeriers.Fietskoeriers.nl is de groenste én snelste route naar jouw klanten. Daarbij bezorgen we niet alleen pakketten, maar ook glimlachen!”. Kijk en dat past dus helemaal bij ons roze verzendhuis. Én wist je dat Fietskoeriers alle fietssteden dezelfde dag nog uitfietst? Op werkdagen verzonden is dezelfde dag nog bezorgd.

Welke werkzaamheden verrichten wij als fulfilmentpartner?

Alles in het logistieke proces én alles in jouw huisstijl. We sommen het een en ander voor je op, wel zo makkelijk. Wil je meer weten en wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? We horen je graag!

 • Ontvangen en verwerken van nieuwe voorraad;
  • Het continue de deur opendoen voor een vervoerder kost vaak veel tijd en zorgt voor afleiding. Dit wordt vaak als één van de meest vervelende en meest onderschatte afleiding gezien. Uitpakken is minstens net zo belangrijk als inpakken, wij als fulfilmentpartner snappen dit al te goed en hebben een hele afdeling voor jouw binnenkomende goederen.
 • Verwerken van retouren;
  • Wist je dat er onderzoek is gedaan naar het zo makkelijk mogelijk maken voor een klant om te retourneren? Het effect is dat je dan de minste retouren hebt! Eigenlijk logisch, want als je bijvoorbeeld iemand 30 dagen de tijd geeft, dan laat de ontvanger het vaak nog even liggen en is de kans groter dat het product gewoon bij de ontvanger blijft! Ga met ons als fulfilmentpartner in gesprek voor meer tips!
 • Verwerken van bestellingen;
  • Een goede orderstroom is zo belangrijk voor je flow en je reviews! Wij als fulfilmentpartner verwerken alle bestellingen in de juiste volgorde en maken jouw ontvangers hartstikke blij!
 • Assembleren van grijpvoorraad;
  • Heb je nog werk aan een product voordat het op de plank kan staan om verkocht te worden? Dan kunnen wij als fulfilmentpartner helpen in het maken van grijpvoorraad. Assembleren noemen wij dat! We denken graag me je mee, dus laat het vooral weten.
 • Nette opslag van jouw producten;
  • Voor ons zo normaal! Jouw producten zijn voor ons net zo belangrijk en wij willen dat alles er netjes bijstaat. Kom je kijken?
 • Persoonlijke klantenservice;
  • Wij zijn er voor jou én voor jouw ontvangers. Samen zijn jullie heel belangrijk voor ons.
 • Maatwerk voor jou!
  • Denk out of the box en laat ons weten waar wij jou bij kunnen helpen. Als voorbeeld hebben wij voor sommige mooie klanten machines staan waar wij zelf mee kunnen produceren. Wat kunnen wij voor jou doen?

Alle handelingen worden gesynchroniseert met jouw webshop. Van nieuwe voorraad tot track en traces van ingepakte bestellingen. Én alles in jouw huisstijl.

Waar zitten wij als fulfilmentpartner?

Je vindt ons in Noord-Holland, Heemskerk om precies te zijn. Wij zitten op het energiezuinige bedrijventerrein De Trompet welke bekend is voor vele vervoerders. Sipack kijkt op de snelweg wat superhandig is voor jou als klant voor bijvoorbeeld een snelle controle of een levering van goederen. Natuurlijk kun je je nieuwe voorraad altijd naar ons opsturen en we vinden het ook leuk als je zelf komt leveren.

Vind je het leuk om een keer kennis te maken? Wij wel! Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben verschillende pakketten voor het verzenden van jouw pakketten en vertellen je graag meer hierover in een persoonlijk kennismakingsgesprek. 

Deel dit bericht