Ben jij op zoek naar een fulfilmentpartner?!

fulfilmentpartner

Wij zijn het tofste verzendhuis van Noord-Holland en eigenlijk van heel Nederland ;-). Wat wij doen? Wij pakken al ruim 10 jaar pakketjes in van webshops. En dat doen wij niet zomaar zoals ieder willekeurig fulfilment bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw pakketjes helemaal in jouw eigen stijl de deur uit gaan. Hierbij kun je denken aan een vloeipapier, een mooie sticker op de doos, een extra lintje of handgeschreven kaartje. Jouw ontvanger, voelt via Sipack, de liefde van jou als webshop eigenaar. Hoe tof is dat? Onze Sipack stijl kenmerkt zich trouwens niet alleen door een persoonlijke touch, maar ook door een roze touch. 

Met welke vervoerders werkt ons verzendhuis?

Wij werken met meerdere vervoerders samen, in ieder geval met de grote vervoerders. Denk bijvoorbeeld aan PostNL en DHL. Maar ook met de super groene vervoerder Fietskoeriers.Fietskoeriers.nl is de groenste én snelste route naar jouw klanten. Daarbij bezorgen we niet alleen pakketten, maar ook glimlachen!”. Kijk en dat past dus helemaal bij ons roze verzendhuis. Twijfel je nog steeds over een fulfilmentpartner? 😉  

Waar zitten wij?

Je vind ons in Noord-Holland, Heemskerk om precies te zijn. Wij zitten op het energiezuinige bedrijventerrein De Trompet. Hier hebben wij twee locaties, op nummer 1274 en op nummer 1754. Dat zijn ook de namen van onze verzendhuizen

Vind je het leuk om een keer kennis te maken? Wij wel! Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben verschillende pakketten voor het verzenden van jouw pakketten en vertellen je graag meer hierover in een persoonlijk kennismakingsgesprek. 

Deel dit bericht

fulfilmentpartner
Sipack Nieuws

Ben jij op zoek naar een fulfilmentpartner?!

Wij zijn het tofste verzendhuis van Noord-Holland en eigenlijk van heel Nederland ;-). Wat wij doen? Wij pakken al ruim 10 jaar pakketjes in van webshop. En dat doen wij niet zomaar zoals ieder willekeurig fulfilment bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw pakketjes helemaal in jouw eigen stijl de deur uit gaan.

fulfilment
Sipack Nieuws

Wat is fulfilment precies?

Fulfilment betekent het hele logistieke proces voor het afhandelen van een order tot binnenkomst tot verzending.