Basisschoolkinderen en een webshop: zo combineer je het

basisschoolkinderen en webshop

Je hebt een webshop en bent ouder van jonge basisschoolkinderen: je hebt het druk. Het kan niet anders of je vliegt van hot naar her om ze op tijd op school, op de sportclub of bij vriendjes en vriendinnetjes te krijgen. Tegelijkertijd groeit je bedrijf. Je wilt niet dat je kinderen last hebben van het succes van je bedrijf, maar je wilt wel door. Hoe combineer je werk en je jonge gezin?

Het begon misschien als hobby, je webshop, maar langzaam maar zeker begint het steeds beter te lopen. Je bent blij met het succes, maar maakt je ook zorgen. Er zitten maar 24 uur in een dag. Je wilt natuurlijk je bedrijf verder uitbouwen, maar je kinderen staan op nummer één. Het lijkt misschien heel lastig om je gezin te combineren met je steeds groeiende bedrijf, maar wij hebben de oplossing!

Je eigen stempel: van je kinderen naar je webshop

In het verpakken van pakketjes gaat veel werk zitten, dat weten wij als geen ander. Misschien geef je het daarom ook juist wel liever niet uit handen. Jouw manier van inpakken is één van de dingen die jouw webshop uniek maakt. Gelukkig zijn wij erin gespecialiseerd om jouw unieke stempel op ons werk te drukken. Heb jij een bepaalde stijl bij het inpakken van je pakketjes? Dan nemen wij die stijl gewoon over.

Bij Sipack hebben we een passie voor inpakken en willen we niets liever dan de uitpakker van een pakketje blij maken. Wil jij dat ook het allerliefste, maar ben je bang dat je drukke gezinsleven je hierbij in de weg zit? Laat ons dan het tijdrovende fulfilment van je webshop verzorgen. Doen we met liefde. Zo heb jij weer tijd genoeg voor je basisschoolkinderen én je webshop!

Meer weten? Neem contact met ons op: we vinden het leuk om te vertellen wat we doen!

Deel dit bericht