Bij grote projecten ook onszelf blijven: hoe doen we dat?

grote projecten

We werken voor kleine webshops en voor hele grote bedrijven. We mochten pas een paar hele grote projecten doen, leuk! Bij zulke grote projecten is ons proces een beetje anders dan normaal, maar dat heeft geen invloed op de kwaliteit van onze pakketjes. Onze passie voor inpakken blijft zichtbaar, ook bij grote orders.

Wij vinden dat je ook met grote orders de kans moet krijgen om je pakketjes precies zo te verzenden zoals jij dat wilt. Ook dan wil je de uitpakkers met elk pakje weer verrassen. We begrijpen ook dat het niet altijd mogelijk is om al dat inpakwerk zelf te doen, zeker niet als je steeds meer bestellingen te verwerken hebt. Maar onze passie zit ‘m juist in dat inpakken en zo’n groot project is voor ons juist geen enkel probleem. Sterker nog: wij worden er alleen maar heel blij van, zo’n grote inpakklus!

Logistiek coördinator bij grote projecten

Grote projecten lopen niet zomaar vanzelf op rolletjes, ook niet bij ons. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij daarom een Logistiek Coördinator bij grotere orders. Die is het eerste aanspreekpunt voor jou als klant en deze zorgt er samen met jou en onze inpakkers voor dat jouw pakketjes, hoeveel het er ook zijn, allemaal op een mooie en verrassende manier worden ingepakt, die helemaal bij jouw stijl past. En met veel liefde en aandacht natuurlijk, want dat merkt de ontvanger bij het uitpakken van het pakket.

Jouw wensen en eisen

Behalve de Logistiek Coördinator, zijn er nog meer verschillen met kleinere projecten. Die hangen met name af van de wensen en eisen van de klant. Wil jij afwijkende flyers of een visitekaartje in de pakketten? Dat kan! Werk je met een speciale vervoerder bij het afleveren van de pakketten? Geen enkel probleem! En wil je jouw eigen barcodes op de verpakkingen? Ook dat is mogelijk!

Wil je weten wat we voor jouw grote projecten kunnen betekenen? We bekijken heel graag hoe we ook van jouw pakketjes een feestje kunnen maken!

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje