Assembleren: 1 hoofdreden waarom Sipack producten is gaan assembleren.

Assembleren

Assembleren? Why? Het zal je niet verbazen dat wij assembleren om jou het beste te kunnen helpen!

Stel, je overweegt een samenwerking met een partij als Sipack. Dan komen er waarschijnlijk eerst allerlei positieve gedachtes omhoog, want zo werken de meeste breinen. Je gaat natuurlijk denken aan de tijd die je dan vrij bent en je drommelt misschien zelfs weg bij de gedachte overal, wereldwijd, online te kunnen werken, heerlijk!

De ruimte om je heen! Je gezin, je zolder, je garage, iedereen heeft last van/ overal staan, producten! Je kunt dan eindelijk weer gewoon leven in je huis! Of je hebt vaste kosten aan een pand waar je misschien wel vanaf kunt!

En stel dat je een bestelling verkeerd hebt verzonden? Natuurlijk werk je secuur, maar het overkomt de beste, zeker bij groei!Je handelt op je áller klantvriendelijkst een e-mail of telefoontje af om vervolgens het pakket op eigen kosten opnieuw in te pakken, te verzenden & retour te krijgen. Dan glipt vast ook even de gedachte omhoog ‘WAT als ik dit niet meer zelf hoef te doen’ én ‘De foutgevoeligheid gaat drastisch naar beneden bij een samenwerking met Sipack’ Wat natuurlijk ook zo is!

Ook ben je continue de deur aan het opendoen en dozen aan het uitpakken & controleren. Leveringen van nieuwe voorraaad zijn erg tijdrovend en dan denk je vast, GOH! Deze deurbel kan bij Sipack prima rinkelen om alles te ontvangen! Zeker! Laten we het daar nu eens iets uitgebreider over hebben. Naast de positieve gedachtes zie je namelijk – waarschijnlijk – hier en daar ook wel wat welbekende beren op de weg. En wij hebben een prachtige oplossing voor een van die beren! Namelijk, het onderdeel wat bij het leveren van nieuwe voorraad vaak lastig lijkt, is het stuk assembleren.

Assembleren is het klaarmaken van producten voor de verkoop, letterlijk “samenvoegen“. Als voorbeeld: je verkoopt een mooie set kaarsen, omdat één kaars niet winstgevend kan zijn. De kaarsen verkoop je altijd, zonder uitzondering, in een set van 6 en deze zijn verpakt in een maatwerk doosje waar je zelf een sticker op plakt. Dan hebben we te maken met een levering van: kaarsen, je eigen doosjes en stickers. Je zult misschien denken dat je dat tóch nog naar jezelf moet laten opsturen om het setje kaarsen te assembleren om vervolgens aan Sipack te leveren.

En, denk je, als je er dan toch mee bezig bent en het hele setje 100 keer hebt gemaakt, is het een kleine moeite om de bestelling klaar te maken. Ook dit klopt! Wat alleen niet klopt, is dat je denkt dat deze handeling bijzonder (en dus lastig) zijn voor ons 😉

Bij Sipack assembleren wij al sinds de eerste werkdag. We hebben nooit anders gedaan! Zo maken wij de mooiste producten verkoopklaar en kun jij je écht richten op het ondernemen. Het proces van binnenkomende goederen is namelijk het meest tijdrovende onderdeel van de logistieke keten. Ook bij ons en wij begrijpen dit heel erg goed! Juist dáár haal je de meeste tijdwinst en werk je het meest aan je merk. Sipack kan jouw producten uit jouw ogen assembleren om zo een mooi eindproduct te maken.

Kort samengevat, waarom assembleren wij als extra proces in de fulfilment? Omdat we jou GOED willen helpen en voor jou de meeste tijd vrij willen spelen. Het is volgens ons een essentieel onderdeel om écht los te komen van het fysieke aspect. Je kunt hierdoor 1 afleveradres aanhouden voor al je goederen en erop vertrouwen dat wij volgens jouw manier werken. We sturen je foto’s van het eindproduct en je kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen om zelf te kijken! Dat vinden we alleen maar leuk!

Bij Sipack houden we van een sluitend hoofproces en zonder assemblage is het proces simpelweg niet compleet! Compleet zijn zit in ons DNA! Weet je waar je dat ook aan ziet? Aan ons volledige informatiepakket 😉 Heb jij die al aangevraagd? Je weet niet wat je meemaakt! Vraag hier meer informatie aan en laat je verrassen! SURPRISE

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje