“Verzenden” daar gaat nog heel wat aan vooraf! – Sipack Exclusief Verzendhuis

Sipack tape huisstijl

Even inpakken en verzenden, zo wordt er vaak gedacht over het logistieke proces achter de webshop. Dat doe je “even”! Nou, niets is minder waar. De hele logistiek achter de webshop is minstens net zo belangrijk als de sales en het onderhoudt van de webshop zelf!

Te beginnen met, waar zet je het neer? Meestal in je woning of ergens in een schuur. Misschien wel op zolder, want daar was ook nog wel een plekje! Maar hoe efficient is dat? Hoe lang loop je dan heen en weer om te pakken wat je nodig hebt? En hoe makkelijk is het om iets te vergeten en weer terug te moeten? Heb je voldoende ruimte voor grijpvoorraad of heb je daar een handje vol van en staat de rest in dozen? Want dat is vaak wel de realiteit..

Een klant zei vorige week tegen mij, “het is leuk om in te pakken ALS je de middelen hebt zoals jij” Zoals drie grote inpaktafels, die allemaal zijn voorzien van bubbelfolie, afvulvlokken, luchtkussens, inpakpapier, mesjes, tape, dozen, stiften en ga zo maar door! Ja, DAN is het inderdaad leuk! En om elk van die drie tafels staan stellingen vol met grijpvoorraad. Zo kunnen we altijd voorwerken en orders snel verzenden.

Maar heb je geen ruimte voor deze middelen en heb je dagelijks pakketten te versturen, dan zou ik zeker een partner zoeken die je daarmee kan helpen. Want dagelijks paketten betekent genoeg potentie om daar veeeeeel meer uit te halen. Bij ons kun je klant worden vanaf 80 pakketten per maand. Dat is nog geen 20 pakjes per week. Ik sta altijd open om te praten als je daar net nog niet bent, want ervaring leert dat je heel snel kunt groeien als je het logistieke proces uit handen geeft simvastatin 5mg.

Verzenden: “het is leuk om in te pakken ALS je de middelen hebt zoals jij” Zoals drie grote inpaktafels, die allemaal zijn voorzien van bubbelfolie, afvulvlokken, luchtkussens, inpakpapier, mesjes, tape, dozen, stiften en ga zo maar door! Ja, DAN is het inderdaad leuk! En die heb ik ?

Vraag naar onze voordelen als je een shop bent die net op het kantelpunt zit om dit uit handen te geven. Speciaal voor deze groep hebben wij een mooie actie van drie maanden. En in die 3 maanden kun jij zien wat er gebeurt als je je handen vrij hebt.

En geloof mij, dan wil je niet bezig zijn met het pakken van producten van zolder.

Blijf op de hoogte,

Si

Deel dit bericht