Gefeliciteerd met mij! Hoe mijn verjaardag reflecteert op onze MisSi bij Sipack :)

Verjaardag
Blog

Vandaag vier ik mijn 42e verjaardag en dit bijzondere moment biedt een mooie kans om te delen hoe persoonlijke mijlpalen, zoals deze verjaardag, onze dagelijkse werkzaamheden bij Sipack inspireren <3

  1. Persoonlijke touch – Ieder jaar is weer uniek! Achteraf als ik terugkijk en het nieuwe jaar als ik doelen stel. Het unieke als persoon, als jaar, als doel, is ook hoe wij naar klanten en haar bestellingen bij Sipack kijken. Iedere bestelling is uniek en heeft een verhaal. Daarom pakken wij elk pakket in met de zorg en aandacht alsof het een persoonlijk cadeau is. Dit zorgt ervoor dat iedere ontvanger én klant zich speciaal en gewaardeerd voelt.
  2. Verrassingen – Iedereen houdt van een goede verjaardagsverrassing, en dat enthousiasme brengen we ook naar ons werk! Bij Sipack streven we ernaar om verwachtingen niet alleen te voldoen, maar om deze te overtreffen, iets wat een glimlach brengt, net zoals een onverwacht verjaardagscadeau! Vandaag werd ik in het zonnetje gezet door mijn zorgzame team. De zorg en verantwoordelijkheid die zij mij laten zien tijdens mijn verjaardag – en alle momenten er omheen – is exact hoe wij samen ook wíllen werken! Met jou en met elkaar.
  3. Vieren van successen – Elk jaar op mijn verjaardag sta ik stil bij wat ik het afgelopen jaar heb bereikt en zet ik doelen voor de toekomst. Deze gewoonte van vieren en vooruitkijken passen we ook toe bij Sipack. We vieren elke succesvolle levering en elke positieve klantreactie, en gebruiken deze successen als springplank voor verdere verbeteringen. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten welke wij dagelijks samen bespreken. Het is prachtig om te zien hoe het hele team zich betrokken voelt en opstelt om te blijven verbeteren.
  4. Nieuwe inzichten en vooruitgang – Net als op mijn verjaardag, waar ik nadenk over wat ik heb geleerd en hoe ik ben gegroeid, nemen we bij Sipack de tijd om ons proces te evalueren. We kijken naar wat effectief was en wat aanpassing vereist. Altijd met het oog op constante verbetering en vernieuwing in combinatie met de wensen van alle verschillende klanten. Je staat er bijna versteld van wat wij allemaal kunnen borgen voor jou als webshop.

Weet je wie er nog meer altijd bezig is met een feestje maken van iedere dag? Slingerwinkel! Deze prachtige webshop is lid bij Webwinkelkeur en daar hebben wij een bijzondere samenwerking mee. Ben je klant bij Sipack, dan is er grote kans dat wij jouw abonnement voor je gaan betalen! Cadeautje!

Ter ere van mijn verjaardag heb ik een leuk cadeautje! Haak je voor 01-07-2024 bij ons aan, dan is het koppelen van je webshop én de administratie inrichten, helemaal gratis! Benieuwd wat we allemaal voor je inrichten? Vraag ons informatieboek aan!

Laten we deze dag samen vieren en vooruitkijken naar nog vele jaren van innovatie en succes bij Sipack samen met de meest mooie webshops. Dank jullie wel voor jullie steun en vertrouwen. Op naar een fantastisch nieuw jaar!

Benieuwd naar hoe we bij Sipack speciale gelegenheden gebruiken om onze service te versterken? Neem contact met ons op!

Contact

Deel dit bericht

webshop koppelen
Sipack Nieuws

Waarom je webshop koppelen? 4 redenen

De veranderingen in de afgelopen 10+ jaar bij Sipack zien wij heel sterk. Één van mooie onderdelen die wij hebben zien veranderen is het stukje