Simone Visser

Simone Visser

Vanaf mijn 19e ben ik in de ICT en Business Analyse gaan werken en hier ligt mijn passie vandaag de dag nog steeds.
Van jongs af aan heb ik geleerd om door te zetten, oplossingsgericht te denken én te werken.
Ik kom uit een typisch ondernemersgezin waar de klant altijd op één staat en werk ook altijd af moet.
De woorden “kom op Si, dit kan bij je baas later ook niet” zijn met de paplepel ingegoten, waardoor ik al snel leerde om een waardevolle speler te zijn in een team alsook alleen in mijn kracht te staan.

Waar ik graag voor opsta en de dag voor wil starten is het verrassen van mijn omgeving. Dit kan ik kleine dingen zitten zoals een koffietje klaar hebben staan voor mijn collega, maar ook in grote projecten waardoor werkzaamheden bijvoorbeeld worden geautomatiseerd. Het maakt mij bijzonder blij als ik een mooie bijdrage kan leveren aan een goeie werkdag voor een collega en vooral ook aan een mooie groei voor onze klanten.

Als klein meisje was ik vaak te vinden in de oud-papierbak van de basisschool. Hier zocht ik naar liefdebrieven en pakketdoosjes waaraan je kon zien dat er iets moois in had gezeten. Zo ontstond ook mijn passie voor het verrassen van mensen vanaf afstand, via een pakketje. Zeker in de digitale wereld waar we in leven en de persoonlijke aandacht steeds lastiger wordt om te geven, denk ik dat wij dit allemaal kunnen gebruiken.

Mijn kennis en ervaring vanuit de ICT & Analyse pas ik dagelijks toe binnen Sipack. Dit in combinatie met mijn passie om mensen te verblijden en verrassen, maakt Sipack oprecht mijn ideale werkomgeving en een bedrijf waar ik trots op ben. Ik nodig je bij deze uit om eens bij mij te komen kijken!

  • Si@sipack.nl
  • 085 401 3694

Ontmoet mijn andere collega's

Projectmanager

Vestigingsmanager

De Big Boss