Marianne Beemsterboer

Marianne Beemsterboer

In 2017 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en via mijn mede-zwaan Kirsten kwam ik uit bij Sipack. Na een kennismakingsgesprek met Simone had ik echt het gevoel: hier hoor ik thuis. De persoonlijke touch & detail voor aandacht, I love it! <3

Toen nog een kleinschalig bedrijf gevestigd in 2 pandjes naast elkaar op de Trompet in Heemskerk. Met een fijn hecht team heen en weer rennen tussen de pandjes. Aangezien Sipack lekker groeiende was, hadden we hier snel niet meer genoeg aan. Op naar een veel groter pand, nog steeds op de Trompet. De verhuizing deden wij natuurlijk zelf; lachen gieren brullen met de inpaktafels over straat.

Sipack groeide verder en hierdoor kon ook ik mooi mijn vleugels uitslaan. Van orderpicker/inpakker naar klantenservice, finance, ICT tot projectmanager. Na al die jaren heb ik een brede kennis van bijna alles binnen Sipack (want er valt natuurlijk altijd meer te leren) en deel ik deze kennis graag met mijn collega’s.

Een van de projecten waar ik mij mee bezig hou, is het onboarden van nieuwe klanten. De persoonlijke touch, detail voor aandacht en WOW! factor, die wij in de pakketjes van onze klanten meegeven; laten we ook naar voren komen bij het hele opstarttraject. Een warm bad voor de klanten, waarmee ze gelijk een goed ‘roze’ beeld krijgen van de verrassingsfactor van Sipack.

Misschien zie/hoor ik je binnenkort & kunnen wij als Sipack ook jou verrassen! 😉

Marianne@sipack.nl
085 401 3694

Ontmoet mijn andere collega's

De Big Boss

Projectmanager

Vestigingsmanager