Lisenka van der Zee

Lisenka van der Zee

Ruim 6 jaar ben ik in dienst bij Sipack waar ik ben begonnen als orderpicker. Ik heb mezelf samen met Si & Saar doorontwikkeld via meerdere functies en inmiddels ben ik nu een van de trotse vestigingsmanagers. Door mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen waardoor ik Sipack van A tot Z ken.
Dit is naast dat het heel belangrijk is in mijn functie, ook nog eens ontzettend leuk!

Ik ben bij Sipack begonnen op bedrijventerrein de Trompet in een klein pand. Al snel groeide we daar uit onze voegen en groeide we door naar een groot verzendhuis op hetzelfde terrein. Inmiddels hebben we er zelfs nog een vestiging bij! En deze nieuwste vestiging is mijn domein <3. Ik zorg samen met mijn team voor de klanten in deze vestiging en ik help mijn collega’s in de andere vestiging. Samen staan we voor één missie, namelijk het verrassen van elkaar en de ontvangers.

Sipack heeft een hecht team die met veel enthousiasme hun werk doen en dit geven we mee aan de klanten. Ik ben blij en trots om hier een onderdeel van te zijn. Het is – iedere dag weer – zo ontzettend leuk om voor de klanten de meest mooie pakketjes in te pakken met nét dat beetje extra zoals een handgeschreven kaartje, een eigen sticker & het inpakken tot een mooi cadeautje. Samen zijn we trots op de aandacht die wij aan onze klanten en hun ontvangers geven.

Daarom ligt mijn hart bij Sipack <3
Lisenka@sipack.nl
085 401 4152

Ontmoet mijn andere collega's

De Big Boss

Projectmanager

Vestigingsmanager