Inpakken, Check! Verzendlabel, Check!

Pakbon Check!

Bij Sipack wordt alles uit handen genomen. Van pakbon tot picklijst, zodat jij je volledig kunt richten op de marketing en verkoop!

Wij zorgen voor een professionele verzending binnen en buiten Europa. Wij pakken jouw bestelling in en wij houden ook nog eens je klant op de hoogte.

Wat het nu nog eens leuker maakt, is dat wij een nauwe samenwerking hebben met Visser Graphics. Zij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten verpakkingen en displays. Jouw product komt natuurlijk in een mooi doosje en die kun je bij Visser Graphics laten maken. Wanneer deze klaar zijn, kunnen die meteen de voorraad in bij Sipack!

Jouw product kan dus direct uit de fabriek (of waar dan ook) naar ons verstuurd worden. Wij hebben dan alles wat we nodig hebben in huis en jij hoeft niet meer te ‘slepen’ met overdozen, producten, verpakkingen enzovoort.

Is dat niet heel duur? Welnee! je kunt deze kosten vaak doorbelasten in de verzenkosten naar de klant. Vanwege de grote aantallen die vanuit Sipack worden verzonden, hebben wij scherpe prijsafspraken met de pakketdienst.

Top toch?

Team Sipack, onder leiding van Simone Visser

webprofiel
Simone Visser – Sipack

Deel dit bericht