Van lonely ICT-er naar een dynamisch inpakbedrijf!

Tja, hoe ging dat ook alweer? Ik ging pakjes inpakken voor webshops omdat mijn vader (Visser Graphics) een klant had voor wie hij verpakkingen maakte. Zij vroeg of mijn vader haar product niet toe kon voegen aan de verpakking om het vervolgens op te sturen naar de klant.

En daar kwam ik om de hoek! Ik was thuis komen te zitten vanwege een rotsfeer (erg gevoelig voor negativiteit) op het kdv waar ik planner/technisch beheerder was. Je weet wel, 2012, crisis en ondanks dat mijn baan niet op de tocht stond mocht iedereen om mij heen vertrekken. Anyway, ik zei “Ja hoor, doe ik wel! Heb ik wat te doen!” En zo ontstond Sipack.

Na 3 jaar te hebben gebuffeld (en dan niet zo van, goh druk! Maar echt 0 vakanties, vrije dagen, weinig van de opvoeding gezien van mijn kinderen), dacht ik, dit moet anders. Ik moet de boer op, want ik heb te weinig kennis en ik ben ALLEEN maar aan het inpakken. En zo geschiedde het.

Mijn eerste medewerker in míjn inpakbedrijf!

Mijn Eerste medewerker kwam in maart 2015 en in oktober 2015 (!) had ik 5 meiden en 3 (kleine) pandjes. Iedere euro ging naar handen, panden en processen/automatisering. Ik heb de volgende 3 jaar ALLEEN maar geïnvesteerd in het team en het automatiseren. In 2018 zijn we verhuisd naar een prachtig groot pand en nu heb ik een stabiel team van 10 meiden en 3 externe. We groeien nog iedere dag.

Meer dan alleen inpakken

Ik kom niet uit de logistiek, maar ik voel aan alles dat ik nog veel meer in mijn mars heb. De inspirerende klanten om mij heen maken het meer dan waard om samen next level te gaan. Sipack is meer dan alleen een inpakbedrijf <3

Klant worden? Vul het formulier in en je hoort mij snel.

Simone Visser
Oprichter