Je webshop aan ons systeem koppelen: makkelijker dan je denkt!

webshop koppelen

Als je eerlijk bent, heb je eigenlijk helemaal geen zin om er over na te denken: de technische kant van je website. En als je dan denkt aan het koppelen van jouw systeem met dat van een fulfilment-partij, breekt het koude zweet je misschien helemaal uit. Maar geen zorgen! Jouw webshop koppelen met ons systeem is easy-peasy en als je wilt, nemen we het je zelfs helemaal uit handen!

Denk je er over na om met een fulfilmentbedrijf als Sipack in zee te gaan, maar stel je het steeds uit omdat je eigenlijk geen idee hebt van het technische gedeelte? Dat herkennen we! Maar goed nieuws: dat hoeft geen belemmering meer te zijn. In dit blog leggen we je kort en krachtig uit hoe we dit samen aanpakken. Zo kun jij daarna weer lekker verder met wat je écht leuk vindt!

Waarom is koppelen van je webshop nodig?

Door ons systeem aan je webshop te koppelen, krijgen wij je bestellingen direct binnen. Je hoeft dus niks meer aan ons door te geven. Ook krijgen we inzicht in je producten en jij in je voorraad! We willen van jou alleen een productcode en titel weten, en een barcode als je product dat heeft. Alle andere informatie, zoals prijzen en gewichten zijn fijn, maar niet per se verplicht.

Ook als je meerdere shops hebt, is dat makkelijk te regelen. Jij krijgt een eigen inlog in ons fulfilmentportaal. Hier zie je bijvoorbeeld de voorraden en alle bestellingen en hun status, wanneer jij dat maar wilt.

Koppelen van je webshop en je systeem
Het is makkelijk als je een webshopsysteem hebt dat gemakkelijk gekoppeld kan worden. Wij kunnen bijvoorbeeld koppelen met de meest voorkomende aanbieders, zoals WordPress/ Woocommerce, Lightspeed, Magento 1 en 2, Shopify, CCV shop en Bol.com.

We zijn daarnaast ook een samenwerking aangegaan met een aantal ontwikkelaars. Daarom hebben we maatwerkoplossingen voor Mijnwebwinkel, Prestashop en Etsy. En zo kunnen we ook jouw webshop, ongeacht het platform waar het op draait, altijd koppelen aan ons systeem. Ook als je een platform hebt dat misschien minder gangbaar is, kun je zo tóch gewoon gemakkelijk aansluiten. Regelen we voor je! Zo kun jij je weer lekker focussen op wat je écht leuk vindt!

Deel dit bericht