Sarah Ruijter

Hoe ik Si leerde kennen? Ik huurde een pand op De Trompet in Heemskerk en na 2 jaar kocht ik een groter bedrijfspand. Mijn vorige pand ging in de verhuur en op een dag stond er iemand naar binnen te gluren. “Hoi, ik ben Simone, en ik zoek een pandje op De Trompet!”. En zo leerden wij elkaar kennen in 2015. We zeiden hoi en doei, en af en toe kletsten we even over ondernemen, ambities en dagelijkse struggles.

Rond maart en april 2016 zag Simone mij dagelijks pakketten sjouwen met een dikke buik. Ik was zwanger van mijn eerste en dit viel op. “Ik kan je helpen!”, riep Si en zo werd ik een uitzondering qua klant, omdat ik niet mijn voorraad had bij Sipack maar zij wel mijn pakketten inpakte. Iedere dag kwam Si bakjes halen met mijn bestellingen en pakte deze in met mijn vloeipapier, zijden lintjes en stickers. Ideaal tijdens mijn zwangerschap!

Doordat Sipack ook mijn pakketjes in ging pakken, groeide ons contact. Op maandag gingen we samen lunchen, brainstormen over uitdagingen en oplossingen, en op vrijdag deden we de borrel samen. We gingen naar beurzen en congressen, zoals het MKB ondernemerscongres, en we wisselden stagiaires uit. Stond Si in de krant, dan tipte ze mij als bedrijf op De Trompet en had ik een uitnodiging voor etentje of event, dan ging Si mee. Ons motto #omdatsamenondernemenzoveelleukeris.

Sipack groeide met handen en panden, en ik startte naast ZIJDAR het succesvolle concept September18 op in september 2018. Een sterk groeiend bedrijf op het gebied van doe-het-zelf pakketten die maandelijks aan huis geleverd worden aan alle members.

Ik wist dat Si een partner zocht voor Sipack. Niet alleen adviseren, maar ook participeren. Tot 2020 was het voor mij geen optie in combinatie met mijn bedrijven, vastgoed en 2 kleine kids. Toen ik eindelijk wat ruimte voelde riep ik, “Si, we gaan het NU gewoon doen!”. In oktober 2020 kwam ik officieel aan boord, en kocht ik aandelen van Sipack B.V. Onze combinatie van kennis van de logistiek en mijn visie en ervaring vanuit de webshop kant maakt ons uniek en een gouden duo.

We helpen startups de juiste keuzes te maken, denken mee qua platform keuze, samenwerkingen, hoe je kunt groeien op Social Media, wat de do’s en dont’s zijn qua assortiment, en welke kansen er liggen qua doelgroep en toekomst. Hoe zorg je dat de ICT en logistiek slim voor je werkt. Gevestigde bedrijven helpen we keuzes te maken, vrij te spelen op de werkvloer, en hun ambities waar te maken. #pinkskyisthelimit.

En dat met heel veel plezier, passie, ervaring en humor. Leuk om kennis te maken, en je bent van harte welkom om een keer koffie te komen drinken, of die vrijdag middag borrel 😉.

  • Sarah@sipack.nl
  • 085 401 3694

Ik ben afgestudeerd in Hospitality Management – de Hogere Hotelschool – in Leeuwarden (HBO). Tijdens mijn studie heb ik een aantal maanden in Thailand en Bali gestudeerd en na mijn studie heb ik een wereldreis gemaakt. Letterlijk een rondje om de wereld!

Ik heb veel (management) ervaring opgedaan in verschillende projecten en organisaties (commercieel en non-profit). In 2012 heb ik het ZIJDAR Silk Event mee-georganiseerd in Kasteel Assumburg Heemskerk wegens het 30-jarig bestaan. De liefde voor ZIJDAR & Zijde begint te groeien…. Hierdoor ben ik sinds juli 2013 de trotse eigenaresse van dit prachtige bloeiende bedrijf ZIJDAR Natural Silk & Zijdewinkel.nl. ZIJDAR bestaat sinds 1982, en heb ik overgekocht van mijn schoonmoeder. Ik zet het familiebedrijf hiermee voort.

Ontmoet mijn andere collega's

Vestigingsmanager

De andere Big Boss

De Big Boss

Projectmanager

Klantcontact