Kirsten Dorjee

Kirsten Dorjee

Na een leuke periode bij Sipack, kreeg ik een andere uitdaging op mijn pad waarna ik uiteindelijk weer terug ben gekomen bij Sipack! Waarom? Omdat ik dit fantastische bedrijf bleef missen! In mijn functie houd ik mij vooral bezig met de klantenservice en relatiebeheer waardoor ik – samen met mijn team – de service kan verlenen waar Sipack voor staat.

Ik ben voornamelijk achter de schermen te vinden, maar ik zal tegelijkertijd ook het klantcontact onderhouden. Waar nodig spring ik bij en zal je mij zeker ook aan de telefoon krijgen.
Sipack kenmerkt zich door haar persoonlijkheid en het enthousiasme, naar zowel de klanten als mijn collega’s. Deze manier van werken maakt mij superblij!

Sipack houdt ervan om de ontvanger te verrassen met een speciale boodschap en ik voel me trots dat ik hier een onderdeel van ben. Bij het stukje persoonlijk verpakken kun je denken aan een persoonlijk kaartje voor een verjaardag, of bijvoorbeeld voor een huwelijk. Ook bij een feestelijk moment zoals een nieuw huis en andere bijzondere mijlpalen, zorgen wij voor een lach – en soms ook een traan – op het gezicht van de ontvanger. En natuurlijk alles uit naam van onze klant!

Sipack voelt voor mij als thuiskomen <3

Ontmoet mijn andere collega's

Vestigingsmanager

Klantcontact

De Big Boss

Projectmanager